Cristina Rus a devenit mamă pentru a treia oară

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 04 februarie 2020, 16:26
Cristina Rus a devenit mamă pentru a treia oară. Cântăreața, care a dispărut din viața publică pentru a se concentra pe cea de familie, a născut în mare secret.

Artista este foarte discretă cu viața ei personală, astfel că despre cea de a treia sarcină s-a aflat de abia când era însărcinată în șapte luni.

Potrivit Revista Viva, Cristina Rus a adus pe lume o fetiță pe data de 19 ianuarie. Artista și Dragoș Bîlteanu sunt extrem de fericiți și emoționați.

Da, este adevărat. Nu că sunt însărcinată, sunt super însărcinată. Mai am puțin și nasc… În ianuarie se va întâmpla, nu știu exact data la care va vrea să vină pe lume. Nu am ascuns până acum, dar nici nu m-am afișat că, na, eu nu mai sunt în lumina reflectoarelor. Vom avea fetiță”, spunea Cristina Rus exclusiv pentru VIVA!, la sfârșitul lunii octombrie 2019.

Cântăreața și soțul ei mai au împreună doi copii, un băiat și o fetiță.

În urmă cu cinci ani, jumătatea trupei Blondy a decis să facă un pas înapoi din viața publică pentru a se concentra asupra familiei sale. Pe parcursul celei de a treia sarcini, Cristina a ales să nu posteze în mediul online nicio imagine cu burtica și să se bucure de aceste momente doar alături de familie.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Cristina Rus.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter