Cristina Spătar vrea în locul Mihaelei Rădulescu. Ce surpriză pregătește artista

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 20 august 2020, 13:09
Cristina Spătar vrea să-i ia locul Mihaelei Rădulescu.  „Regina R&B”, așa cum este supranumită artista, are planuri mari de viitor care includ schimbarea carierei.

Cristina Spătar este dispusă să dea muzica pe televiziune și a venit cu o propunere interesantă. Artista îți dorește să reînvie formatul celebrei emisiuni Duminica în familie pe care, în urnă cu mulți ani, o prezenta Mihaela Rădulescu: Cristina a făcut deja niște filmări și dorește să facă o emisiune în stilul cum era pe vremuri, prin anii 2000- 2005, «Duminica în familie» de la Antena 1, emisiune foarte populară pe atunci, în care erau invitate multe vedete, în care toată lumea se simțea bine, emisiune care însă gravita în jurul simpaticei ei prezentatoare, Mihaela Rădulescu”, – au dezvăluit surse din anturajul artistei pentru cancan.ro.

„Cum Mihaela Rădulescu se pare că nu mai intenționează să se reapuce de ceva similar, Cristina s-a gândit că ar fi o bună idee să se inspire un pic atât din respectivul show TV, cât și din atitudinea și stilul Mihaelei. Ceea ce nu știe Cristina este că în spatele Mihaelei era o producătoare foarte inteligentă care îi spunea mereu în cască ce să zică, dar și o echipă imensă de profesoniști din Antena 1. Ideea de a face singură sau împreună cu doar câteva persoane un astfel de show este de la început sortită eșecului, sau semi-eșecului”

„Din păcate, nu este dorită de nicio televiziune mare pentru că, în afară de avantajul de a arăta foarte bine pe sticlă datorită operațiilor ei estetice, ea nu face rating. Și nici nu se poate spune că are chiar o imagine «cristal», știindu-se foarte bine că a fost implicată în mai multe dispute cu foștii ei iubiți, de-a lungul anilor.

Citește și Lili Sandu a avut probleme cu bebelușul după naștere

Cu toate acestea, datorită farmecului personal și determinării sale, Cristina se pare că va semna în curând cu o televiziune de nișă, care îi va difuza proiectul începând din această toamna”, – au mai spus apropiații Cristinei Spătar pentru sursa citată.

Citește și – Oana Roman a slăbit spectaculos. Vedeta, acuzată că și-a făcut operație de micșorare a stomacului

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter