Cristina Țopescu și Ștefan Bănică Jr., poveste de iubire cu năbădăi: „Îmi spunea că mă omoară dacă…”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 13 ianuarie 2020, 16:42
Cristina Țopescu și Ștefan Bănică Jr. au format cu mulți ani în urmă unul dintre cele mai frumoase și apreciate cupluri din lumea mondenă de odinioară.

Cristina Țopescu era de o frumusețe rără în tinerețe, iar Ștefan Bănică a fost imediat cucerit de calitățile sale, povestea lor de dragoste pătimașă fiind celebră în acele timpuri. Cei doi erau mereu împreună și formau un cuplu inclusiv pe scenă, ca prezentatori ai diferitor evenimente și festivaluri.

Cristina Țopescu a vorbit despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu Ștefan Bănică la o bună perioadă de timp după ce s-au despărțit cei doi, iar mărturiile sale au fost șocante: “Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea. A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune şi, ca să mă convingă să mă întorc acasă – pentru că iar plecasem – ţinea un cuţit mare de bucătărie sub haină şi-mi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă”, – dezvăluia Cristina Topescu pentru revistatango.ro după ce s-a încheiat relația cu Ștefan Bănică Jr.

Vezi imagini cu Cristina Țopescu și Ștefan Bănică Jr. în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Libertatea, Facebook, Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter