Cu cine s-a iubit Cătălin Măruță înainte de Andra. FOTO

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 25 iunie 2019, 14:43
Cătălin Măruță și Andra formează unul dintre cele mai îndrăgite și apreciate cupluri din lumea mondenă autohtonă. Cei doi s-au cunoscut în 2005, iar în 2008 s-au căsătorit, devenind între timp părinții unui băiețel pe nume David, în vârstă de 8 ani, și ai unei fetițe, Eva Maria Ioana, de 4 ani. 

Cătălin Măruță nu a fost prima iubire a soției sale, Andra, dar a fost marea iubire, după cum artista susține, iar reciproca este pe cât se poate de adevărată. Între cei doi nu a fost dragoste la prima vedere și unul dintre motive este că prezentatorul de televiziune se afla într-o altă relație destul de serioasă la momentul întâlnirii. Andra și Cătălin s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii pe care acesta o modera la TVR 2, „Tonomatul de pe doi”, și care era produsă… întocmai de iubita sa de la vremea respectivă, Iulia, fiica lui Ovidiu Ioanițoaia.

Iulia Ioanițoaie, fosta iubită a lui Cătălin Măruță

Iulia Ioanițoaie, fosta iubită a lui Cătălin Măruță

Cătălin Măruță și Iulia Ioanițoaia erau împreună de doi ani, însă s-au despărțit imediat ce acesta a apărut în videoclipul Andrei ”Băieții și Fetele ce vor”. Timpul a dovedit că Andra și Cătălin erau făcuți unul pentru celălalt, fiind în prezent unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizz:

Catalin Maruta, andra si copiii - familia

„Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns, am început să-l privesc cu alți ochi”, – a dezvăluit Andra recent

Sursă foto: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter