Cum a putut să se pozeze Antonia la plajă – imagini interzise minorilor

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 06 august 2020, 17:37

Antonia este una dintre cele mai apreciate artiste din România, atât pentru talentul ei, cât și pentru frumusețea de neegalat.

Recent, ea a postat o fotografie cu ea pe malul mării, în costum de baie, într-o poziție extrem de provocătoare. Fanii nu au ezitat să îi ofere nenumărate complimente pentru felul în care arată.

În ce constă secretul Antoniei? „Fac sală cât de des pot, dar și mănânc destul de mult, doar că sănătos: piept de pui sau vită, broccoli, sparanghel, salate”, a explicat ea pentru VIVA!, citată de Libertatea.

Ea a recunoscut că, pe lângă implanturile mamare, are o procedură făcută la nivelul feței, dar nimic mai mult: „Singura procedură pe care am făcut-o la nivelul feței este PRP, tratament ce constă în hidratarea feței, nimic altceva ce nu ar fi recomandat la 30 de ani. Din contră, cred că tre­buie să învățăm să începem devreme să avem grijă de te­nul nostru prin proceduri de genul PRP, ca să prevenim, să nu ajungem să ne panicăm la o vârstă înaintată, când te spe­rii că îți «cade» fața. Bineînțeles, totul făcut cu control și simț de răspundere”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter