Cum a reacționat femeia cu care Costin Mărculescu avea un băiat, când a aflat de moartea actorului

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 16 iunie 2020, 12:51
Costin Mărculescu a murit la vârsta de 50 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. Actorul a fost găsit în locuința sa după câteva zile de la deces, atunci când vecinii au alertat autoritățile.

Vestea morții actorului a găsit-o pe fosta iubită, Samira, împreună cu băiețelul, acum în vârstă de 10 ani, în străinătate. Reacția acesteia nu a fost una la care prietenii lui Costin se așteptau. Deși au fost la un pas să se căsătorească în 2015, Samira și Costin au luat-o pe drumuri separate:

Citește GRATUIT numărul de iunie al Revistei Unica în format electronic!

”Îi pare rău, desigur, însă nu se poate spune că suferă foarte tare. Ea și-a refăcut viața, este fericită și liniștită. Nu i-a spus încă băiatului, însă, cel mai probabil, nici Bibi nu va suferi foarte mult pentru că de-abia l-a cunoscut pe Costin. Nu a fost prezent în viața lui, ca să existe o conexiune. Samira nu a trimis nici măcar o coroană de flori pentru că nu a considerat că este cazul”, – au dezvăluit apropiații pentru Playtech.

Costin Mărculescu și Samira au trăit o poveste de dragoste începută în anul 2003, pe când el deținea compania de fotomodele. Ulterior, cei doi s-au despărțit, iar în 2008 au reluat relația, în urma căreia a rezultat un copil, alintat Bibi, pe care actorul l-a cunoscut când avea 5 ani.

Citește și –  Anda Adam vorbește despre divorț: „Nu-i ușor să stai cu mine sau lângă mine”

Costin Mărculescu nu a avut prea mare noroc în dragoste, având în vedere că în 2014 se căsătorea cu Ionela Nae, cunoscută în showbizz ca Ella Nae, iar la scurt timp avea să afle că bruneta care îi furase inima, era amanta unui cunoscut om de afaceri din Alexandria, de mai bine de 14 ani.

Citește și – Delia face dezvăluiri despre relația cu soțul său. Cum au făcut față izolării la domiciliu

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter