Cum afectează coronavirusul Familia Regală britanică

De Unica.ro, pe
Coronavirusul nu ține cont de clasa socială, de vârstă sau de locul în care te afli. Așa că a afectat chiar și familia regală britanică. Nu au fost confirmate cazuri în rândul membrilor Casei Regale, însă acest virus le afectează viețile și activitățile oficiale.

În timp ce Marea Britanie se confruntă cu sute de cazuri de #coronavirus, Regina Elisabeta a II-a anunțat că va părăsi Palatul Buckingham și se va muta la Castelul Windsor, unde va petrece și Paștele.

Potrivit Palatului Buckingham, citat de The Mirror, suverana britanică a anulat mai multe angajamente oficiale, precum și petrecerile anuale pe care le organiza în grădina castelului.

Totuși regina Elisabeta se va întâlni săptămâna aceasta cu premierul și alți oficiali.

Pe de altă parte, Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au rămas blocați în Canada, care și-a închis granițele pentru a evita răspândirea virusului.

Ducele de Sussex s-a întors de curând la Vancouver, după ce și-a încheiat ultimele angajamente ca senior al Casei Regale. Pentru moment, Harry nu mai poate reveni în Marea Britanie, fiind nevoit să rămână pe teritoriul canadian.

Conform unor surse apropiate ducelui, se patre că acesta este îngrijorat pentru bunica sa, regina, în vârstă de 93 de ani.

„Meghan și Harry sunt în contact atât cu tatăl cât și cu bunica lui. El i-a rugat să aibă grijă de ei și să fie precauți”, a afirmat un prieten al prințului pentru Daily Mail.

Cuplul locuiește în vila lor, limitând contactul cu angajații. Aceștia le-ar fi cerut celor care intră în casa lor să poarte mănuși de latex pentru a preveni răspândirea Covid-19.

Deși este împreună cu soția și fiul lui, Archie (10 luni), ducelui de Sussex îi este greu să fie atât de departe de toată lumea, prietenul lui afirmând că „se simte neputincios și izolat în mijlocul pustietății, dar este recunoscător că sunt împreună ca familie”.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu regina Elisabeta a II-a, Meghan Markle și Prințul Harry.

Sursă foto:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter