Cum arată acum Jennifer Dumitrașcu, Carina din serialul „Îngerașii”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 13 mai 2021, 16:38

Din 2008 până în 2009, Jennifer Dumitrașcu (19 ani) a jucat rolul Carinei în serialul TV românesc „Îngerașii”. Producția a căror protagoniști au fost actorii Adela Popescu (34 de ani) și Ioan Isaiu (51 de ani) a înregistrat, la vremea aceea, audiențe-record.

Cum arată acum Jennifer Dumitrașcu, Carina din serialul „Îngerașii”

Jennifer revine în atenția publicului cu prima ei piesă, Numai tu. Videoclipul melodiei s-a lansat joi, 13 mai 2021. „Este o piesă tare dragă mie, sper să vă placă, să vă regăsiți în ea și să vă bucurați de ea la fel de tare cum o fac și eu”, a scris solista în mediul online.

Pentru moment, tânără pare să se dedice unei cariere muzicale, lăsând actoria într-un plan secund. Jennifer mai are o piesă, Bye Bye, lansată pe 10 martie 2020. Videoclipurile ambelor melodii le găsiți mai jos!

Fotografii recente cu Jennifer Dumitrașcu găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

În toamna anului trecut, alături de iubitul ei, Jennifer a sărit cu parașuta. „Știam despre mine că am un grad de nebunie în ceea ce privește experiența asta, dar el a întrecut orice așteptare! AM FĂCUT-O! haha”, a scris artista pe Instagram.

Citește și:

Maria Constantin a dezvăluit adevăratul motiv pentru care și-a pus implanturi mamare

Anca Serea, aspru criticată de Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu: „Nu o certăm”

Alex Rodriguez, „șocat” să o vadă pe Jennifer Lopez în brațele actorului Ben Affleck, fostul ei logodnic

La scurt timp după încheierea filmărilor pentru „Îngerașii”, pentru Jennifer a urmat un alt rol, de data aceasta în telenovela „Aniela”. De atunci, adolescenta nu a mai apărut în seriale, însă a continuat să cânte în cadrul Operei pentru Copii din București. Totodată, Jennifer a fost prezentă pe scena Teatrului Stela Popescu.

Jennifer a înregistrat și voci pentru mai multe filme de animație printre care s-au numărat „În căutarea lui Dory” (2016), „Cartea Junglei” (2016) sau „Întors pe dos” (2015).

Jennifer este pasionată de actorie, muzică și dans și a mai avut în trecut apariții ca artistă solo sau membră a corului Contrapunct în emisiuni precum „Happy Hour” sau „În al 9-lea cer”. A mai participat la Vocea României Junior și în numeroase alte festivaluri pentru copii.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter