Cum arată Alexandru, băiețelul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 14 mai 2020, 18:23
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică au evitat până acum să-l expună în mediul online pe micuțul Alexandru, băiețelul pe care îl au împreună, însă iată că ziua cea mare a venit și fotografia a fost făcută publică.

Lavinia Pîrva le-a făcut o mare surpriză fanilor cu ocazia aniversării vârstei de 1 an a lui Alexandru. Artista a publicat prima imagine cu cel mic și a făcut-o într-un mod foarte haios și ingenios.

Ștefan Bănică se afla în direct la televizor, prin intermediul unei aplicații online, iar Alexandru a fost foarte surprins să-și vadă tatăl pe ecran. Lavinia Pîrva a surprins momentul inedit în care cel mic îl urmărea îndeaproape și cu mânuța încerca să-l atingă:„Ce caută tata în televizor?”a scris Lavinia Pîrva în dreptul fotografiei.

Lavinia Pîrva a postat și un mesaj cu ocazia aniversării lui Alexandru: „Astăzi împlinești un an de când ai venit pe acest pământ. Universul meu s-a schimbat. A devenit mult mai colorat și mai pur, mult mai viu și mai autentic. Viata acum este diferită. Vara are alt miros, iarna altă valoare și întreaga viața alt sens.

Citește și – Pavel Bartoș s-a lăsat tuns de fetițele lui

Ador diminețile in care îmi zâmbesti cu cei doi dintisori de iepuraș, ador fiecare zi pentru ca ma surprinzi spunând sau făcând ceva nou. Ador serile cu tine, ador momentul de spectacol pe care ni-l oferi cu atâta dragoste și puritate! Ador viața alături de tine! La mulți ani suflet curat și îti multumim ca ne-ai ales pe noi sa-ți fim părinți! Te iubim! Mama și Tata” – a scris Lavinia Pîrva pe contul său de Instagram.

Citește și – Delia se adaptează restricțiilor. Artista va susține un concert drive-in

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter