Cum arată astăzi Macaulay Culkin, celebrul actor din „Singur Acasă”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 09 decembrie 2020, 15:35

Cine nu îl știe pe Kevin, puștiul isteț, simpatic și năzdrăvan din “Home Alone” (“Singur Acasă”)?

Macaulay Culkin, interpretul celebrului personaj, a fost unul dintre copiii minune ai Hollywood-ului, iar viața sa a fost una demnă de un scenariu de film, presărată cu suișuri și coborâșuri.

Citeşte şi: Macaulay Culkin și-a dat părinții în judecată la vârsta de 14 ani

Macaulay Culkin s-a născut la 26 august 1980, în New York, și este de-al treilea dintre cei şapte copii ai familiei. Culkin a intrat în showbiz de la vârsta de 4 ani, iar la 8 juca deja în primul său film. În 1990 a fost selectat dintre alţi 200 de copii să joace în filmul „Home Alone”, pelicuă ce îl va face faimos în întreaga lume. A urmat ascensiune în carieră, Culkin primind diverse roluri în peste 20 de filme și având, de asemenea, o mulțime de apariții pe micul ecran în show-uri de televiziune celebre.

Culkin s-a confruntat o bună perioadă de timp cu abuzul de droguri, de alcool și cu depresia și ajunsese în urmă cinci ani de nerecunoscut, fiind la un pas de moarte din cauza vieții haotice pe care o avea.

Citește gratuit ediția de decembrie a revistei Unica. O găsești AICI

„Macaulay priza heroină și vorbea despre cum vrea să-și ia viața. În același timp lua și medicamente, și dacă nu se oprea la timp, inima i-ar fi cedat. Era foarte drogat, dar știa clar ce face. Sunt convins că încerca să se omoare. După incidentul respectiv, știam clar că avea nevoie de ajutor psihologic, dar a refuzat să admită că are astfel de probleme”, spunea o sursă apropiată a lui Culkin, în urmă cu câțiva ani, deși actorul nega orice zvonuri legate de consumul de droguri, potriviti presei internaționale.

Acum, la 40 de ani, Macaulay Culkin este complet schimbat, în bine de data aceasta, reușind să treacă peste acea perioada neagră din viața lui. Culkin are de câțiva ani o relație cu actrița Disney Brenda Song. Cei doi locuiesc împreună în Paris.

Vezi cum arată la 40 de ani celebrul Macaulay Culkin în galeria foto de mai sus.

Surse foto – Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter