Cum arată noul iubit al Mădălinei Ghenea

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 07 februarie 2020, 14:13
Mădălina Ghenea este în culmea fericirii! De câteva luni se iubește cu unul din cei mai bogați oameni din Italia, Leonardo Maria del Vecchio, în vârstă de 24 de ani.

Deși formează un cuplu de mai mult timp, modelul și-a ținut iubitul departe de ochii curioșilor. Asta până în acest weekend, la Super Bowl, când au apărut împreună la concertul susținut de Shakira și Jennifer Lopez. Aici, cei doi s-au fotografiat împreună și au postat imaginea pe rețelele de socializare.

Leonardo Maria del Vecchio este fiul celui mai bogat om din Italia, Leonardo del Vecchio, fondatorul Luxottica. Acesta are o avere de 24 miliarde de euro, conform Gossip.it.

Se pare că cei doi se înețeleg atât de bine încât sunt pregătiți să se mute împreună.

Mădălina Ghenea a avut relații cu mai mulți bărbați celebri, printre care Gerard Butler, Michael Fassbender și Louis Hamilton. De asemenea, frumoasa actriță a mai avut o relație cu Matei Stratan, cu care are și o fetiță, Charlotte, în vârstă de 2 ani.

Cine este Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea atras atenția presei din România odată cu lansarea videoclipului melodiei Il tempo tra di noi a lui Eros Ramazzotti, în care apare în rolul iubitei cunoscutului cântăreț. În anul 2010, debutează în televiziune și acceptă să participe la concursul Ballando con le stelle, devenind partenera lui Simone Di Pasquale. Din 2011 este imaginea companiei de telefonie mobilă Tre-Italia pentru care filmează un spot publicitar alături de actorul Raoul Bova.

De asemenea din același an devine imaginea producătorului de haine pentru dans DEHA și a celebrei curse pentru mașini de epocă Mille Miglia.

Ca actriță a debutat în anul 2011, în rolul Irinei din filmul italian „I soliti idiotic”.

Vezi în Galeria FOTO cum arată iubitul Mădălinei Ghenea.

Sursă foto: Instagram, Hepta, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter