Cum arată și cu ce se ocupă astăzi Selena din trupa Candy

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 29 martie 2019, 14:13
Selena, Giulia Anghelescu și Claudia Pavel (înlocuită ulterior de roșcata Monica Andrei) făceau furori cu trupa Candy în urmă cu aproape două decenii. Ei bine, după destrămarea formației, dacă Giulia și Claudia, aka Cream, au rămas în lumina reflectoarelor, nu același lucru putem să-l spunem și despre Selena.

Selena, pe numele din buletin Elena Vasilache, a mai rămas pe scena românească timp de doi ani, încercându-și norocul cu o carieră muzicală solo, însă nu s-a bucurat de prea mare succes. De asemenea, artista a apărut în telenovelele românești, însă, se pare nici rolul de actriță nu a consacrat-o și nu i-a adus împlinirea profesională așteptată, astfel că blonda trupei Candy a decis să părăsească țara și să se reprofileze.

Trupa Candy

Selena a plecat în anul 2012 în Londra, ca membră a trupei Hot Casandra, unde a fost cooptată de iubitul său de la vremea aceea, Paul Ballo. Schimbarea a fost de bun augur pentru Selena care a continuat să își etaleze pasiunea pentru muzică performând la diverse evenimente private din Anglia și, în plus, și-a edscoperit o nouă pasiune, aceea de a organiza evenimente: Mi-am dorit dintotdeauna să locuiesc într-o altă țară, să văd cum este. Pur și simplu, am plecat, fără să mă gândesc prea mult. Acum Londra aproape ca a devenit orașul meu. Îmi place că nu se fumează nicăieri în localuri, în schimb poți bea liniștit un cocktail la un musical. E un oraș minunat, dar greoi pentru mulți. Eu însă îi sunt foarte îngăduitoare. – mărturisea Selena la aproximativ doi ani de când părăsise România.

Trupa Candy

Selena, ex-Candy, s-a bucurat de un moment deosebit în cariera sa muzicală în anul 2016, atunci când a compus coloana sonoră pentru scurt metrajul “237 Years”, care s-a bucurat de un real succes. Vezi cum arată în prezent Elena Vasilache, aka Selena din trupa Candy, în galeria foto de mai sus!

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter