Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Jim Carrey?

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 18 noiembrie 2020, 09:07

Jane Erin Carrey (33 de ani) este fiica actorului Jim Carrey (58 de ani) din primul lui mariaj cu actrița Melissa Womer.

Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Jim Carrey?

Deși îi seamănă foarte mult, Jane nu și-a dorit să-i calce pe urme, fiind în schimb pasionată de muzică. Jane vrea să iasă din umbra tatălui ei și să fie recunoscută și apreciată pentru munca sa.

Jim și Melissa s-au căsătorit când actrița era deja însărcinată în trei luni. Fiica lor a venit pe lume pe 6 septembrie 1987, în Los Angeles, California. Mariajul actorilor a durat 8 ani.

După divorț, fosta pereche a obținut custodia comună a lui Jane. Lunar, actorul i-a plătit 10.000 de dolari pensie alimentară fostei soții.

La scurt timp de la divorț, Jim s-a căsătorit cu Lauren Holly, de care a divorțat după doar câteva luni de mariaj. Dintre toate iubitele celebre ale tatălui ei, Jane s-a înțeles cel mai bine cu actrița Jenny McCarthy.

Jane s-a căsătorit cu Alex Santana în luna noiembrie a anului 2009. Alex era atunci solistul unei trupe numite Blood Money. Solista era însărcinată în 6 luni. A dat naștere unui fiu, Jackson Riley Santana, în februarie 2010.

Jim a fost extrem de bucuros să devină bunic. Actorul joacă fotbal cu nepotul lui și își dorește ca acesta să exceleze în orice domeniu își va dori să lucreze.

Fotografii cu Jane în GALERIA FOTO de mai sus!

În 2011, Jane a depus actele de divorț. Despărțirea a fost una amiabilă, fostul cuplu alegând opțiunea unei custodii comune.

Jane a iubit muzica încă din copilărie. A luat lecții de canto și chitară, iar, în anul 2012, s-a înscris în competiția TV American Idol. În prima săptămână însă, a fost eliminată.

Ulterior, Jane a lucrat cu tatăl ei, două dintre piesele ei fiind incluse în coloana sonoră a filmului Dumb and Dumber To.

În ciuda stilului de viață luxos, timp de 6 ani, Jane a lucrat ca ospătar înainte de a se decide să urmeze o carieră în muzică. În anul 2020, valoarea ei netă a fost estimată la în jur de un milion de dolari.

Foto: Twitter / Profimediaimages.ro

Citește și:

Alina Vîlcu, reacții după atacul asupra Cristinei Joia: „Perioada asta scoate din oameni niște lucruri care sunt …”

Tot ce trebuie să știi despre acidul hialuronic. Ce este, cum și de ce îl folosim?

Ce bine se înțeleg Jorge și Alina Laufer, fosta lui soție. Familiile celor doi, reunite pentru aniversarea fiicei lor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter