Cum arată și cu ce se ocupă fratele mai mic al Cristinei Țopescu

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 20 ianuarie 2020, 17:43
Cristina Țopescu avea doi frați vitregi, de tată, iar cel mic a fost cel care a atras atenția la ceremonia de incinerare. Sebastian Felix, mezinul lui Cristian Țopescu, a venit împreună cu mama sa, Christel Ungar, la tristul eveniment.

Sebastian Felix, Basti, așa cum îi spun apropiații, are 21 de ani, este pasionat de modă și urmează cursurile Institului European de Design din Milano, dar este student și la o facultate din Viena, relatează Click. După absolvirea liceului ”Andrei Șaguna” din Sibiu, fiul lui Cristian Țopescu s-a înscris la două facultăți din străinătate, pe care le studiază în paralel.

Fratele vitreg al Cristinei Țopescu a venit la ceremonia de incinerare îmbrăcat într-o haină neagră din piele lungă până în pământ, cu sacou, cămașă și pantaloni negri pe dedesubt și a reușit să atragă privirile asupra lui. Sebastian Felix vorbește fluent germana, engleza și italiana.

Sebastian Felix Țopescu este fiul lui Cristian Țopescu și al lui Christel Ungar, cea de a de-a treia soție a sa, alături de care a trăit până în ultima clipă a vieții sale.

Vezi cum arată fratele vitreg al Cristinei Țopescu în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Fcaebook, captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter