Cum arată Yasmine Bleeth la 17 ani după ce a renunțat la actorie

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 20 februarie 2020, 13:06
Yasmine Bleeth, cunoscută din filmul Baywatch, unde a jucat alături de Pamela Anderson, a fost văzută pentru prima dată în public, la 17 ani de când a renunțat la Hollywood.

Fosta actriță, care i-a dat viață lui Caroline Holden în anii 1990, a trecut prin mai multe perioade dificile. În timpul filmării show-ului aceasta făcea abuz de substanțe, ceea ce a dus la concedierea ei.

Acum, Yasmine, în vârstă de 51 de ani, nu mai arată deloc ca bomba sexy care a cucerit inimile a milioane de bărbați.

Aceasta a fost surprinsă zilele trecute când își plimba câinele, doar că nu mai are formele de altădată. Din contră, are multe kilograme în plus și poartă haine largi.

Citește și: Pamela Anderson a divorțat la 12 zile după ce s-a căsătorit cu Jon Peters.

Dependențele care i-au distrus cariera lui Yasmine Bleeth

Yasmine Bleeth trebuia să fie doar un invitat în Baywatch, însă publicul a iubit-o atât de mult încât a rămas pentru patru sezoane.

Dar carierea ei s-a destrămat din cauza problemelor pe care le-a avut cu drogurile, iar studiourile de film și tv au pus-o pe lista neagră deoarece era considerată o persoană dificilă.

Pentru a scăpa de dependența de cocaină, aceasta s-a internat într-o clinică de reabilitare. Apoi, în 2001 a fost arestată după ce poliția a găsit cocaină în mașina ei, în urma unui accident auto. A fost condamnată la 100 de ore de serviciu în folosul comunității. La reailitare l-a cunoscut pe Paul Cerrito cu care s-a căsătorit în august 2002. Cei doi încă sunt căsătoriți.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Yasmine Bleeth de pe vremea când juca în Baywatch.

Sursă foto: Hepta, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter