Cum își va petrece ziua de naștere Meghan, acum că este ducesă

De Oana Savin, pe
Meghan Markle va împlini, sâmbătă, 37 de ani, însă nu va mai putea sărbători cum o făcea în trecut, cu petreceri sau selfie-uri pe Instagram.

Acum că a intrat în familia regală, ea va sărbători printr-o simplă cină în familie, marile petreceri fiind rezervate reginei Elisabeta a II-a și copiilor Casei regale britanice.

Astfel, acest eveniment va fi unul discret deoarece tradiția spune că ceilalți membri ai familiei regale trebuie să se mulțumească cu o simplă cină cu cei apropiați, la care ducesa de Sussex ar putea să își invite și câteva prietene, notează The Sun.

Citește și: De ce prințul George trebuie să se aplece în fața reginei, iar prințesa Charlotte nu

Tot de ziua ei, Meghan va participa, alături de Harry, la nunta celui mai bun prieten al prințului, Charlie Van Straubenzee.

Anul trecut, cu ocazia celei de-a 36-a aniversări, prinţul Harry a dus-o pe Meghan într-o vacanţă romantică în Botswana.

Citește și: Nicole Kidman a capturat o tarantulă gigantică, în timp ce copiii țipau îngroziți VIDEO

Prinţul Harry, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle s-au căsătorit pe 19 mai. Toată lumea așteaptă ca cei doi să devină părinți cât mai curând, astfel că aceasta ar putea fi ultima zi de naștere a ducesei, înainte de a avea un copil.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter