Cum l-a sedus Angelina Jolie pe Brad Pitt când era însurat: „Își scotea în secret chiloții la scenele de sex”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 27 februarie 2023, 12:09

Angelina Jolie și Brad Pitt au fost unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz până în 2016, când au divorțat. Povestea despre cum Angelina l-a cucerit pe actor pe vremuri este de necrezut însă.

Cei doi au jucat rolurile de soț și soție în filmul „Mr. and Mrs. Smith”, pe vremea când Pitt era căsătorit cu Jennifer Aniston. La puțin timp după, relația dintre el și Jennifer s-a încheiat, iar relația supranumită „Brangelina” a început. Deși actorul a spus că nu a înșelat-o pe Jennifer Aniston, a recunoscut că s-a îndrăgostit de Angelina Jolie pe platourile de filmare.

Citeşte și: Brad Pitt, cuvinte dure la adresa lui Jennifer Aniston

Fostul bodyguard al Angelinei, Mark Behar, a povestit totul despre începutul relației dintre Angelina și Bradd. Acesta i-ar fi prins pe cei doi sărutându-se de mai multe ori și i-ar fi ajutat să își trimită bilețele obraznice. El a spus pentru US Weekly: „[Angelina] și Brad râdeau și flirtau constant unul cu celălalt și se purtau ca doi copii cărora li se pusese pata unul pe celălalt, și era așa adorabil”.

Alte surse care au lucrat cu cei doi actori la filmul „Mr. and Mrs. Smith” au povestit că Angelina căuta să îl seducă pe Brad, într-una dintre scenele sex ea chiar scoțându-și lenjeria specială de culoarea pielii. „Până la urmă, și-a lăsat [lenjeria] și s-a urcat în pat cu el dezbrăcată”, a zis sursa, după cum notează Mirror. „Este cel mai șocant lucru pe care ni-l amintim toți legat de acel film”.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter