Cum s-au acomodat Feli și logodnicul ei vieții în izolare? „Uneori ne călcam destul de tare pe nervi”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 18 mai 2021, 12:34

Feli și iubitul ei, Cătălin, dezvăluiau că s-au logodit în numărul din septembrie 2020 al revistei Unica. Împreună, cuplul are o fiică, Nora Luna, în vârstă de 2 ani. „Drăguța noastră a văzut cutia în care era inelul și în timp ce Cătălin mă cerea, fiind cu Nora Luna în brațe, ea țipa că vrea cutia și inelul.

Am ADORAT momentul cererii în căsătorie! Atât de stângaci și autentic! Nu a fost ca în poveștile cu prinți și prințese. A fost povestea mea de Zână. Cu bărbatul cu care mă văd trăind până la adânci bătrâneți”, a declarat Feli pentru Unica.

Cum s-au acomodat Feli și logodnicul ei vieții în izolare?

Recent, pe Instagram, Feli a dezvăluit cum i-a fost afectată relația cu partenerul de viață de către izolare. „De când cu pandemia, eu și Cătă stăm foarte mult împreună. Job-ul lui, deocamdată, e de acasă și eu cum am mai rar concerte (bine.. n-am de un an 😂) stau mai mult „la domiciliu” decât credeam. 😂

Uneori ne călcam destul de tare pe nervi. Probabil că, la un moment dat, ne e rău de prea mult bine. Vă sună cunoscut? Suntem amândoi zodia gemeni. Asta înseamnă că suntem 4 oameni cu suflet de copil într-o relație „de oameni mari”. 😂 Uneori abia așteptăm să plecăm câteva zile (separat) și să mai luăm o pauză.

Fiecare cu viața lui! 😆 TOTUȘI după 2 zile vine nedezlipitul sentiment de „Îmi e dor de tine”. Îmi place de noi. Suntem buni și nebuni.❤️”, a dezvăluit Feli în mediul online.

Cum arată nunta de vis pentru Feli?

Nu vrem să facem totul pe fugă”, a declarat artista despre nuntă pentru Unica. „Cu siguranță, când se va putea (în funcție de cum se așază lucrurile după perioada asta grea prin care trecem cu toții), o să ne punem la masă ca doi bătrânei și o să facem planul, certându-ne că unul vrea cumva, celălalt vrea altcumva!”, a completat.

„Îmi doresc mult să fiu o mireasă desculță”, a mai spus tot pentru Unica. „Să dansez în iarbă cu tălpile goale și să ne înconjoare natura și oamenii pe care îi iubim și prețuim”. 

Foto: Instagram

Citește și:

Primele imagini cu chipul fiului Prințesei Eugenie! Ce nume au ales pentru micuț

Știai că el a fost primul iubit al Alexandrei Stan? Este un celebru artist român

De ce nu s-au căsătorit Dan Bittman și Mihaela Rădulescu? Artistul a dezvăluit recent

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter