Cum se simte Cristina Cioran după ce a fost externată. Fiica ei a rămas în spital

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 16 septembrie 2021, 12:10

Cristina Cioran (43 de ani) a născut prematur o fetiță, Ema, pe 18 iulie 2021. Prezentatoarea TV a fost externată, însă fiica ei încă se află în spital, sub supravegherea medicilor. Cristina a născut prin cezariană, la 29 de săptămâni de sarcină.

Cum se simte Cristina Cioran după ce a fost externată. Fiica ei a rămas în spital

„Ema e puternică, are o strângere de mână ca tati, zâmbet ca mami, curaj și ambiție. Au fost și sunt momente foarte emoționante pentru mine și aș vrea să mă scuzați că nu am reușit să răspund la telefon și nici tuturor mesajelor. Sunt acasă.

Nu m-au mai putut ține în spital, sunt reguli stricte… iar Ema mea a rămas în spital sub atenta îngrijire a medicilor care au salvat-o. Nu știu cum și nu pot să exprim ceea ce simt pentru ce au făcut pentru noi și fac zilnic pentru ea.

O voi putea vizita de două ori pe săptămână cu test covid. O voi putea mângâia atât cât mi se va permite, ca să nu îi punem în pericol viața. Mai stă în spital până când va lua suficient în greutate ca să o putem lua acasă.

Suntem doar doi părinți care încearcă să se îmbărbăteze cu răbdare și credință să o putem aduce acasă. Vă mărturisesc faptul că sunt prea emotivă ca să pot vorbi foarte mult despre ce s-a întâmplat așa că vă rog să mă înțelegeți și încă o dată vă mulțumesc!”, a scris Cristina Cioran pe Instagram.

Prezentatoarea de televiziune și iubitul ei, Alexandru Dobrescu, și-au confirmat relația la finalul anului trecut. Cei doi formează un cuplu de aproape un an. „Cristina este bine. Nu aș putea să zic că a trecut printr-o cumpănă a vieții.

Citește și:

Lora, mesaj îndurerat în ziua în care mama ei și-ar fi aniversat ziua de naștere

Anca Serea a plecat în vacanță la Viena cu trenul. „Este un drum destul de greu”

Matei Stratan, prima declarație după ce s-a speculat că formează un cuplu cu Andreea Raicu

Pentru că nu este nici prima, nici ultima femeie care a născut sau care o să nască prematur. Fetița este bine acum, este la incubator. Am avut emoții, este un lucru normal, însă eu eram deja pregătit pentru că mai am un băiețel de cinci anișori deja. Știu ce mă așteaptă”, a declarat Alexandru Dobrescu, pentru Playtech.ro.

„Cristina s-a externat singură. Fetița o să mai stea încă două săptămâni în spital, ca să ajungă la greutatea care trebuie. Acum are în jur de două kilograme”, a mai spus iubitul Cristinei Cioran. Alexandru Dobrescu a mai dezvăluit că botezul micuței va avea loc în iarnă.

Cum a început relația dintre Cristina Cioran și iubitul ei?

„Mi-am deschis sufletul și în momentul ăla s-a întâmplat. Ne-am cunoscut la o petrecere. (…) Nu m-am ascuns nicio secundă cu această relație din momentul în care ea a început. Facebook-ul meu a fost deschis. Instagram-ul la fel. (…) Dar cumva așa a fost să fie. Sunt foarte fericită”, a spus Cristina în decembrie 2021, la Vorbește Lumea.

Întrebată de gazde dacă iubitul ei este cunoscut, Cristina a spus: „Lăsați-l în pace!”. „Nu aveam foarte multe lucruri în comun, dar uite acum încep ușor, ușor să se dezvolte. Suntem la început, aveți puțintică răbdare.

Locuim împreună de când ne-am cunoscut. (…) A fost o conjunctură interesantă. Amândoi ieșiserăm din fostele relații. Cumva a fost un moment.” Întrebată de gazde dacă au discutat serios despre viitor, Cristina a completat: „Da”.

„Ne-am cunoscut la o petrecere lângă București, la o prietenă comună. E o întâmplare fericită. Noi ne dorim lucruri cât mai frumoase împreună”, a mai spus atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter