Cum și-a salvat Alin Oprea fosta soție de închisoare: ”A iertat-o înainte să moară”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 24 august 2020, 12:39
Larisa și Alin Oprea sunt în plin proces de divorț și noi detalii au ieșit la suprafață despre povestea lor de dragoste. După ce Alin a fost acuzat de infidelitate și exclus din familie de către copii și, în plus, că s-ar fi confruntat cu probleme cu alcoolul, acum iată că se dezvăluie și cealaltă față a artistului de la Talisman.

Larisa Uță a fost protagonista unui incident în trafic, aceasta lovind două femei pe trecerea de pietoni, iar Alin a făcut tot posibilul să-și salveze soția de la închisoare: „În seara accidentului, Alin Oprea a fost cel care a depus eforturi supraomenești pentru salvarea vieții doamnei Mihaela.

El a fost cel care a «convins» un renumit profesor-doctor să o opereze de urgență pe victimă și a fost cel care s-a ocupat financiar de toate aspectele. Tot el el a fost cel care a așteptat la ieșirea din sala de operație, cu sufletul la gură, rezultatul operației: viața sau moartea”, – a declarat cealaltă femeie implicată în accidentul provocat de Larisa Oprea pentru cancan.ro.

Din păcate, cu toate că operația a reușit, femeia accidentată s-a stins din viață la un an de zile după lovitură: ”Timp de un an și ceva, Alin a fost cel care venea aproape zilnic în vizită la doamna Nestor, avea grijă să nu-i lipsească nimic, procura tot ce era nevoie din punct de vedere medical dacă spitalul nu avea în dotare – medicamente, saltea specială, chiar și hrană uneori. Un om extraordinar, cu un suflet mare. Doamna Larisa nu a fost văzută niciodată să-și viziteze victima, cu o singură excepție, atunci când a rugat-o pe aceasta în lacrimi, s-o ierte, că are copii și să nu intre în pușcărie.

Citește și  – Ștefan Manolache, fostul iubit al Andreei Antonescu, va deveni tătic

Doamna Nestor a iertat-o, mai mult pentru eforturile depuse de Alin, astfel încât pedeapsa pentru doamna Larisa a devenit una cu suspendare și nu cu executare. Fiind o persoană în vârstă, a decedat la ceva timp după accident. A iertat-o pe Larisa înainte să moară, – a mai spus cea de-a doua victimă pentru sursa citată.

Citește și  – Ozana Barabancea și-a dat în judecată fostul soț

Sursă foto: arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter