Cuvintele lui Jennifer Aniston către Angelina Jolie, înainte de aventura cu Brad Pitt

De Oana Savin, pe
Jennifer Aniston a dezvăluit ce i-a spus Angelinei Jolie în momentul în care a cunoscut-o, cu puțin timp înainte ce aceasta din urmă să aibă o aventură cu Brad Pitt.

Întâlnirea dintre cele două actrițe a avut loc înainte de filmarea ultimului episod din serialul „Friends”, când Jennifer a întâlnit-o pe Angelina într-o parcare, în anul 2004.

În acel moment existau tensiuni în căsnicia lui Brad Pitt cu Jennifer Aniston, întrucât actorul nu era de acord ca soția sa să mai filmeze un ultim sezon al serialului de comedie, în pofida faptului că ea câștiga un milion de dolari pe episod.

Absența lui Pitt s-a simțit atunci când serialul s-a încheiat și echipa de filmări s-a strâns pentru o ultimă petrecere, alături de familiile lor.

Aniston a fost întrebată unde se află soțul ei, aceasta susținând că filmează pentru pelicula „Mr and Mrs Smith”.

Pe de altă parte, Brad a afirmat că nu a vrut să vadă ultimul episod în timp ce se filma pentru că nu a vrut să strice surpriza când îl va vedea la televizor.

De fapt, în acel moment, Jennifer pierduse iubirea lui Pitt în favoarea altei femei, iar căsnicia lor avea să se încheie curând.

Vorbind pentru Vanity Fair despre acea perioadă din viața ei, Jennifer a dezvăluit că singura dată când a văzut-o pe Angelina Jolie a fost într-o parcare unde s-a filmat „Friends”.

Acest lucru se întâmpla cu câteva zile înainte ca Jolie și Pitt să aibă o aventură, după ce au început filmările pentru „Mr and Mrs Smith”.

Am oprit și m-am prezentat. Am spus: Brad este încântat că va lucra cu tine. Sper să vă distrați”, a povestit Jennifer Aniston că i-a spus lui Jolie.

Frumoasa blondă a recunoscut că la scurt timp după ce Brad a cunoscut-o pe Angelina, l-a pierdut.

Povestea de dragoste dintre Brad Pitt și Angelina Jolie a început pe platourile de filmare și s-au căsătorit în 2014, după 10 ani de relație.

După doar doi ani de când și-au spus jurămintele, Angelina a completat actele de divorț, indicând „diferențe ireconciliabile”. Divorțul lor a fost finalizat anul acesta.

Sursă foto: Shutterstock, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter