Daiana Anghel, în blană şi piele. Îţi place combinaţia?

De Erika Chivu, pe

Daiana Anghel a combinat foarte frumos o piesă din blană şi una din piele. A purtat această ţinută la prezentarea de modă Mihaela Drafta.
Daiana Anghel a purtat pantaloni de piele burgundy şi o jachetă din blană. Ca accesorii, a avut o pălărie neagră, pantofi şi plic asortate.
Daiana Anghel, ca şi celelalte vedete prezente, a fost foarte încântată de rochiile din colecţia „Glitter” semnată Mihaela Drafta. La evenimentul de lansare, designerul a avut o surpriză pentru invitaţii. Mihaela a prezentat nu doar rochiile sale superbe, ci şi noul blog de pe Unica.ro în care va scrie despre meseria de designer, despre tendinţele din modă şi noile sale colecţii.

Carmen Brumă, Mirela Stelea, Geanina Ilieş, Anca Rusu, Ioana Maria Moldovan au fost şi ele prezente la evenimentul de aseară pentru a-şi susţine designerul preferat. Chiar dacă a trebuit să se lupte cu zăpada şi viscolul pentru a ajunge la showroom-ul Mihaelei Drafta, niciuna dintre vedete nu a regretat efortul pentru că rochiile au fost toate superbe.

Piesele realizate din mătase naturală, tulle, material paietat, în nuanţe precum argintiu, auriu, negru, alb sau nude, au fost expuse pe manechine, ca piese de muzeu, într-una din camerele impozantei vile care găzduieşte atelierul şi showroom-ul designerului.

„Glitter”, noua colecție a designerului, este disponibilă la Mihaela Drafta Concept Store, din Str. Petofi Sandor 35, București.
daiana anghel

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter