Poze: Dan Cruceru, vacanţă la Amsterdam

De Unica.ro, pe

Dan Cruceru, prezentatorul emisiunii “Poveştiri adevărate”, i-a făcut cadou soţiei lui o mică vacanţă la Amsterdam, de unde s-au întors cu foarte multe amintiri frumoase.
Am ales Amsterdamul ca o escapada in doi, de ziua Cristinei. Am vrut sa vizitam un oras in care nu mai fusesem si, in cele patru zile cat am stat acolo, nu ne-am plictisit o secunda. Am fost foarte placut surprins de Amsterdam. Mi se pare un oras in top 3 de vazut in Europa. Un oras in care gasesti de toate pentru toti, un bazar in adevaratul sens al cuvantului”, povesteste Dan.
La Madame Tussauds am avut ocazia sa ne amuzam copios, pozandu-ne alaturi de marile celebritati ale lumii. Am cantat in trupa lui Lady Gaga, l-am tras de urechi pe Justin Bieber, am reinventat celebrul tablou al Giocondei, i-am preluat biroul lui Obama, Oprah a fost onorata sa-mi ia un interviu! Iar Julia Roberts si Angelina Jolie au fost la picioarele mele. O experienta fantastica, in urma careia ma pot mandri ca am fost la brat cu vedetele mondiale”.
dan cruceru
Prezentatorul emisiunii “Povestiri adevarate” isi aminteste cu placere de bataia cu perne din Piata Dam, unde atat el cat si sotia sa s-au simtit din nou, copii: “Piata Dam este cea mai interesanta piata din Amsterdam. Are un parc de distractii senzational pentru care iti trebuie o mare doza de nebunie ca sa te dai in aparatele de acolo. Am prins si o mare bataie cu perne. Am plecat de acolo plini de pene, dar a fost foarte amuzant”.
De asemenea, piata de flori mi s-a parut un loc absolut superb, zeci de florarii, din care puteai cumpara toate plantele pamantului. Am stat ore intregi acolo si am plecat cu o geanta de bulbi pentru gradinita de acasa, lalele negre, mov, cu mai multe culori, franjurate, drepte, strambe, gladiole, narcise, o nebunie!
dan cruceru
Cat despre mancare, Dan marturiseste: “La capitolul mancare, chiar gasesti orice. Am mancat sushi, peste gatit a la Masterchef, intr-un restaurant exceptional. Insa am mancat si cartofi prajiti sau o salata de la un fast-food, cumparata la o ora tarzie in noapte. Toate, insa, au avut un gust exceptional, totul a fost perfect”, adauga vedeta ACASA.
dan cruceru

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter