Dan Petrescu, confirmat cu coronavirus. Crește lista fotbaliștilor testați pozitiv

De Unica.ro, pe
Dan Petrescu este și el confirmat cu COVID-19. Antrenorul CFR Cluj a fost testat și rezultatul a ieșit pozitiv.

Dan Petrescu a făcut testul pentru coronavirus după ce au apărut alte 13 cazuri pozitive în cadrul echipei pe care o antrenează. Astfel, până în acest moment, șapte jucători și șase membri ai staff-ului au fost confirmați cu COVID-19, printre fotbaliștii infectați cu noul coronavirus se numără și fundașul Cristi Manea, iubitul vloggeriței Irina Deaconescu, cu care și locuiește la Cluj.

Dan Petrescu urmează să fie internat pentru cel puțin 48 de ore, relatează gsp.ro. CFR Cluj ar trebui să joace duminică în Liga 1 contra celor de la FC Botoşani.

Citește și – Lili Sandu, revoltată cu câteva zile înainte de a naște: „Nu pot înțelege cum un tată nu-și poate ține copilul în brațe în maternitate”

În cazul echipei Dinamo se pare că situația este mai gravă, dat fiind că numărul cazurilor de persoane infectate cu noul coronavirus a ajuns la 21, după ce alți 7 jucători au fost testați pozitiv. Dintre aceștia, 18 sunt jucători la prima echipă și graficul arată că devine imposibil ca Dinamo să joace în etapa următoare cu Hermannstadt, meci programat pentru mâine.

Citește și – Dana Budeanu, prima reacție după declarația Andreei Esca: „A fost o greșeală imensă pentru ea”

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter