Dana Rogoz, despre decesul tatălui ei: „Starea lui s-a degradat foarte repede”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 13 septembrie 2022, 22:54

Invitată în emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV, Dana Rogoz (34 de ani) a vorbit despre cât de greu încă îi este să se obișnuiască cu decesul tatălui ei.

Dana Rogoz, despre decesul tatălui ei: „Starea lui s-a degradat foarte repede”

„Pe de o parte accepți, ai trecut prin așa zisul doliu, care nu are legătură cu îmbrăcatul în negru. E o perioadă în care te obișnuiești cu gândul că persoana respectivă a dispărut. Cred că la mine perioada asta a durat un an. Tata a murit când Vlad avea 10 săptămâni. Vorbisem cu el la telefon sâmbătă, era în Apuseni, sărbătorea Paștele, și sâmbăta următoare a murit. A fost o singură săptămână în care a aflat diagnosticul crunt. (…) Starea lui s-a degradat foarte repede. A fost mai mult ca un accident de mașină”, a explicat actrița.

Dana Rogoz: „Există regrete pentru lucrurile pe care nu a apucat să le trăiască”

„Tatăl meu a fost absent o lungă perioadă din viața mea. Am trăit o lungă perioadă de timp cu mama, în urma divorțului. Tata a fost absent din mai multe motive pe care nu o să le dezvolt acum. Abia după 18 ani, când am început să fiu mai conștientă, să văd altfel lumea și să fiu mai independentă, mai ales emoțional, relația noastră a început să se lege. A venit cumva treptat. Sincer, cred că relația cu Radu (n.red.: Dragomir, soțul ei) m-a ajutat să văd lucrurile diferit. (…) Apoi am trecut de partea de vindecare și construiam. Foarte multe regrete. Există regrete pentru lucrurile pe care nu a apucat să le trăiască. Că nu o cunoaște pe Lia. (…) Și sunt regrete care țin de perioada pe care am trăit-o împreună și n-am exploatat-o suficient. (…) Regret că n-am vorbit ca doi adulți”, a mai spus Dana Rogoz.

„Era foarte inteligent, cumva o combinație, foarte cinic și foarte cu picioarele pe pământ. Era, repet, sarcastic, cinic. Dar dacă aveai o problemă în zona emoțională, (…) putea să te înțeleagă ca nimeni altul într-o chestie foarte intimă”, a adăugat.

Pe măsură ce trăiește noi experiențe, Dana mărturisește că privește altfel relația cu tatăl ei. „Îl judec în continuare pentru foarte multe lucruri. Sigur că după moarte tindem să vedem numai lucrurile pozitive. Dar eu în continuare îl judec”, a mai spus.

Actrița formează de 16 ani un cuplu cu regizorul Radu Dragomir (52 ani). Perechea are împreună doi copii, un fiu și o fiică, Vlad (6 ani) și Lia Elena (4 luni).

Foto: Instagram

Citește și:

Cum se menține în formă bebelușa Cristina Ștefan, soția actorului Denis Ștefan?

Fiul lui Donald Trump, infectat cu noul coronavirus: „Este un adolescent puternic”

Oana Roman, despre copilăria ei: „Am primit o educație foarte strictă”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter