Dana Rogoz este îngrijorată. Actrița trebuie să nască peste câteva zile: „Ce ciudat a devenit dintr-odată totul”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 16 aprilie 2020, 17:34
Dana Rogoz trece prin momente destul de delicate. Îndrăgita actriță se pregătește să nască peste câteva zile, chiar în perioada critică în care se anunță vârful epidemiei de coronavirus în România și este extrem de îngrijorată pentru sănătatea sa și a bebelușului.

Dana Rogoz va deveni mămică pentru a doua oară, însă bucuria nașterii este, fără voia nimănui, umbrită de epidemia de coronavirus. Îndrăgita actriță așteaptă venirea pe lume a unei fetițe și a decis ca nașterea să fie prin cezariană: „Dacă m-aş infecta până la naşterea ta, cum oare aş putea eu rezista stând în altă cameră decât cu tine? Cum să nu pot eu să te pup şi să te miros şi să te strâng la pieptul meu fără nici o teamă?! Cum?!

Încerc, aşadar, să îmi imaginez cum vom fi doar noi două în primele tale 3 zile de viaţă, în salonul unui spital, chiar imediat după ceea ce se anunţă a fi vârful epidemiei de coronavirus în România. Ştii, după cezariană nu voi fi în cea mai bună formă fizică şi sper din tot sufletul să mă descurc, să pot avea grijă de tine cât mai repede şi fără alt ajutor. O să îmi lipsească mult tatăl tău în acele momente, ştiu deja”, – a  scris Dana Rogoz pe blogul său.

Citește și – Exclusiv. Cine sunt câștigătorii Asia Express: Drumul Comorilor

Dana Rogoz a povestit că a fost nevoită să iasă din casă pentru a merge la consult și situația a bulversat-o: “Trebuie neapărat să rămânem sănătoase! De aceea nu ieşim din casă decât pentru a merge la medic. Chiar acum câteva zile am trecut pentru prima oară prin cortul de triaj înainte să intru în spital. Doamne, ce ciudat a devenit dintr-odată totul! La început aveam foarte puternică senzaţia că e un vis din care cineva mă va trezi. Căci nu se poate să ni se schimbe tuturor viaţa peste noapte”, – a încheiat Dana Rogoz.

Citește și –  Dani Oțil, gelos pe iubita sa, Gabriela Prisăcariu: „Nu-ți mai arăta buricul”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter