Dana Rogoz, mesaj emoționant pe Facebook: „Am avut o frică irațională, că s-ar putea întâmpla ceva rău”

De Unica.ro, pe

În urmă cu câteva zile, pe 29 iulie, fetița Danei Rogoz a împlinit 10 săptămâni. Cu acest prilej, Dana Rogoz a postat pe rețelele de socializare două fotografii – una cu ea de acum 6 ani, când fiul ei împlinea tot 10 săptămâni, una recentă, cu fetița în cărucior și un mesaj emoționant în care vorbește despre moartea tatălui său. Se pare că Dana și-a pierdut tatăl exact în ziua în care fiul ei a împlinit 10 săptămâni.

Citeşte şi: Dana Rogoz și soțul său și-au cumpărat casă la țară: “Mă aștept ca renovarea să dureze câțiva ani”

„Azi Lia împlinește 10 săptămâni. Exact în ziua când Vlad a împlinit 10 săptămâni a murit tata. Și tocmai de aceea azi am avut o frică complet irațională, că după toate momentele de fericire trăite în ultimele 10 săptămâni, ceva rau s-ar putea întâmpla, exact ca atunci. Sigur, o să îmi treacă, e doar o conexiune ciudată în mintea mea. Cea de-a doua fotografie e făcută când tata era în spital, și când habar nu aveam că în câteva zile avea să își ia la revedere de la noi. E cumva firesc ca în urma experiențelor trăite, anumite sărbători să vină cu un cumul de emoții, unele dintre ele chiar contradictorii”, a scris Dana pe pagina sa de Facebook.

Citește gratuit ediția de august a revistei Unica. O găsești AICI

Tatăl vedetei, Ion Alexandru Rogoz, a încetat din viață în 2014, la vârsta de 60 de ani, din cauza leucemiei, diagnostic care i-a fost pus cu o săptămână înainte de deces.

sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter