Dana Rogoz, mesaj emoționant și trist: „Ce s-a întâmplat cu lumea în care trăim?”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 21 iulie 2020, 17:23
Dana Rogoz a scris un mesaj tulburător, plin de emoție, dar și de tristețe despre ceea ce se petrece în momentul de față în România, în plină pandemie de coronavirus.

Dana Rogoz este uimită de trecerea bruscă de la teama de COVID-19 la acuzațiile că virusul nu ar exista, de la empatia față de cei din jur la indiferență. Actrița, asemenea lui Speak și alăturându-i-se jurnalistului Alex Dima, a simțit nevoia să transmită un mesaj în încercarea de a face ca oamenii să fie mai conștienți de gravitatea situației în care ne aflăm.

Totodată, Dana Rogoz, subliminal, face referire la situația Andreei Esca, a lui Marcel Pavel și a altor vedete despre care oamenii cred că ar fi fost plătite să declare că au COVID-19: „Ce s-a întâmplat cu lumea în care trăim?

Cum am trecut de la a-i pune pe copii să deseneze curcubeie, de la „doctorii sunt eroi” și „hai să le trimitem mâncare și cafele să reziste”, de la „hai noi tinerii să avem grijă de bătrânii din bloc” … la „cât te-au plătit să spui că ai COVID?”, când cineva îți vorbește de o traumă a familiei sale?

Cât de lipsiți de empatie, cât de lipsiți de educație sunt unii de-ai noștri? Mai țineți minte când ne emoționam văzându-i pe italieni cum cântau la balcoane? Hai să ne uităm acum în jurul nostru sau hai să deschidem Facebook-ul… Nu știm să fim uniți, să fim civilizați, să ne gândim la ceilalți. E pur și simplu trist ce (ni) se întâmplă.” – a scris Dana Rogoz pe Facebook, postând alături o fotografie în care poartă un hanorac cu un mesaj cât se poate de sugestiv: ” Abracadabra” – formula magică care poate face minuni.

Citește și – Ce spunea Anca Țurcașiu în urmă cu doar 10 zile despre căsnicia sa

Cu alte cuvinte, Dana Rogoz și-ar dori o minune care să ne schimbe mentalitatea și să îmbunătățească situația tragică prin care trece România astăzi, când numărul de cazuri noi de persoane infectate cu coronavirus a ajuns la 994, un record până în prezent în țara noastră.

Citește și – Mirela Vaida, în patul lui Cristian Georgescu, fostul soț al Ancăi Țurcașiu

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter