Dana Rogoz se implică în prevenția coronavirus. Ce este dispusă să facă pentru părinți și copii

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 16 martie 2020, 17:39
Dana Rogoz dă dovadă de o solidaritate impresionantă. Îndrăgita actriță se implică în prevenirea coronavirus și susține statul acasă, ba chiar vine cu o soluție remarcabilă pentru mămici și copii.

Dana Rogoz, în vârstă de 34 de ani, este mămică și, în plus, este și însărcinată și înțelege întocmai cât de greu este să fii nevoită să stai în casă atunci când ai un copil care-și dorește să aibă parte de activități în aer liber și căruia este greu să-i explici situația grea prin care trece țara din cauza epidemiei de coronavirus. În plus, pentru a ajuta mămicile să aibă câteva minute libere, Dana Rogoz a venit cu o soluție ingenioasă: va citi povești copiilor online:

Am un anunț pentru părinți. La ora 16:00 voi intra live pe FB, pentru a le citi copiilor care au rămas acasă. În fiecare zi voi citi o poveste nouă. În felul acesta, susțin mesajul de a rămâne acasă, în siguranță, dar vin și în ajutorul părinților care au nevoie măcar de 10 – 20 minute libere. Azi vom citi „Înautru-Afarei tale”. O să anunț apoi un program pe toată săptămâna.” – a scris Dana Rogoz pe Facebook.

Citește și Dana Rogoz suferă de o boală rară. Actrița a făcut dezvăluirea

Dana Rogoz povestea în urmă cu câteva zile că este speriată de ideea că va naște în plină epidemie de coronavirus și nu-i va avea pe cei dragi aproape din cauza măsurilor retrictive care se impun în acaestă perioadă: „Azi am fost la control și fetița e bine, sănătoasă. În același timp, tot azi, m-a lovit vestea că Radu ar putea să nu fie alături de mine la naștere și că și-ar întâlni fetița abia la externarea din spital. Că nu aș avea vizitatori. Că aș fi singură. Știu că nu poți să prevezi o mulțime de lucruri ce țin de o naștere și că poate că greșesc că deja o compar cu prima experiență avută, dar în același timp, sunt prea multe necunoscute în acest moment ca să zic că pot sta perfect liniștită…. Mai sunt mame care urmează să nască în curând și care au aceleași gânduri?, – a scris Dana Rogoz pe contul său de Instagram.

Citește și Dana Rogoz, dezvăluiri incendiare din viața intimă

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter