Dana Rogoz și-a botezat fetița într-un decor de poveste. FOTO

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 31 august 2020, 11:07
Dana Rogoz și-a botezat fetița. Îndrăgita actriță și soțul său, Radu Dragomir, au ales un decor de poveste pentru fericitul eveniment.

Dana Rogoz a optat pentru un cadru natural, cu căsuțe din lemn și flori, iar prima băiță a fost făcută într-o copaie din lemn. Micuța a venit pe lume în urmă cu trei luni și a fost creștinată, primind numele Lia Elena: “Azi a fost botezul fetiței noastre minunate, Lia Elena. Să fii iubită și fericită mereu, dragostea noastră! Noi te iubim infinit de mult și iți mulțumim că ne-ai ales! #iubireinfinita.” – a scris Dana Rogoz pe pagina sa de Instagram.

Petrecerea a avut loc în aer liber, alături de câţiva invitaţi, printre care s-au numărat Andreea Esca, Adela Popescu şi soţul ei, Radu Vîlcan.  Vedetele s-au îmbrăcat lejer, în ţinute boho-chic, realizate din fibre naturale, şi nu au uitat nici pălăriile din paie sau sandalele cu talpă din iută.

Citește și –  Alexia Eram a schimbat prefixul. Fiica Andreei Esca a petrecut cu prietenii fără să țină cont de măsurile anti-COVID19

Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, au o relație de 16 ani, iar împreună au doi copii, pe Vlad și pe Lia Elena.

Citește și – Alin Oprea dezvăluie adevăratul motiv al divorțului

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter