Dana Rogoz și soțul său și-au cumpărat casă la țară: “Mă aștept ca renovarea să dureze câțiva ani”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 14 iulie 2020, 14:59
Dana Rogoz și soțul său, Radu Dragomir, și-au cumpărat casă la țară, într-un loc drag, încărcat de istorie. Cei doi vor avea de muncă până să o transforme într-o casă de locuit, fiind nevoie de renovare aproape completă.

Dana Rogoz și soțul său, Radu Dragomir, au împlinit 16 ani de relație și 8 ani de când sunt soț și soție și au sărbătorit momentul cu un cadou special și inedit, o casă la țară:  “Aceasta e căsuța noastră, pe care am cumpărat-o de curând. Ne doream de mult timp să facem o astfel de investiție. Ani la rând am căutat prin satele din Transilvania o căsuță pentru noi. Și cred că pandemia, cu toată perioada de lockdown, ne-a încurajat și mai tare să facem acest pas.

După cum vedeți, e foarte mult de lucru la ea. Trebuie consolidată, trebuie restaurată, așa că mă aștept ca renovarea să dureze câțiva ani. Dar momentan ne e foarte bine și stând în rulota din curtea ei, făcându-ne planuri de cum va fi într-o zi. În a 194-a zi din an am făcut o lungă plimbare prin sat – eu cu Lia în cărucior, Radu cu Vlad în biciroabă – să ne cunoaștem mai bine vecinii”, – a scris Dana Rogoz pe Instagram, acolo unde a postat și imaginile cu casa care trebuie, într-adevăr, consolidată și renovată.

Citește și – Cum arată Adelina Pestrițu în poza de buletin

Vezi în galeria foto cum arată casa cumpărată de Dana Rogoz și soțul său în Viscri!

Citește și – Oana și Viorel Lis vor deveni părinți: „Nu mai e un vis este deja un plan”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter