De ce a vrut Kate Middleton să părăsească spitalul imediat după ce s-a născut Prințul George

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 18 februarie 2020, 14:09
Kate Middleton și-a adus pe lume toți cei trei copii la Lindo Wing din Londra, însă ducesa de Cambridge a explicat că nu a vrut să stea prea mult prin spital. Mai mult, era „disperată” să ajungă acasă după ce l-a născut pe Prințul George.

Nu multă lume știe că soția Prințului William a petrecut mult timp în spital înainte de a deveni mamă pentru prima dată și asta pentru că a suferit de grețuri extrem de grave.

Întrebată cât timp a trecut între naștere și fotografiile realizate în fața spitalului, Kate a spus: „Dumnezeule, nu îmi pot aminti. Totul este un pic în ceață”.

Cred, da, am stat în spital peste noapte, îmi amintesc că era una dintre cele mai fierbinți zile și noaptea au fost tunete puternice așa că nu am dormit prea mult, dar George a dormit, ceea ce a fost grozav”, a povestit ducesa Catherine, citată de The Mirror.

De ce a vrut Kate Middleton să părăsească spitalul imediat după ce s-a născut Prințul George

Eram nerăbdătoare să ajung acasă pentru că aveam toate amintirile de când am stat în spital deoarece am fost bolnavă așa că nu era un loc în care să vreau să îmi petrec timpul. Așadar eram disperată să ajung acasă și să revin la normalitate”, a mai spus Kate.

Ducesa a vorbit deschis și despre cele trei sarcini care au fost dificile.

A fost bine. Am avut grețuri severe, așa că nu sunt una dintre cele mai fericite femei însărcinate. Mulți oameni au trecut prin perioade mult mai grele, dar cu siguranță a fost o provocare. Nu doar pentru mine dar și pentru cei din jurul meu. Cred că să fii însărcinată și să ai un bebeluș afectează întreaga familie. William a simțit că nu a putut face multe pentru a mă ajuta și este dificil pentru toată lumea să te vadă suferind fără să fie capabili să facă ceva”, a povestit ea.

„Nu mâncam lucrurile pe care trebuia să le mănânc, dar totuși organismul meu a fost capabil să ia tot ce era mai bun și să crească o nouă viață, ceea ce cred că este fascinant”, a mai spus Kate Middleton.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Kate și Prințul William.

Sursă foto: Profimedia, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!