De ce Michael Jackson își obliga copiii să poarte mască în public. Paris a spus tot adevărul

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 19 august 2020, 19:38
Când erau mici, copiii lui Michael Jackson erau obligați să iasă în public cu fețele acoperite cu măști. Acum, la 11 ani de la moartea celebrului artist, fiica acestuia, Paris, a vorbit deschis despre această decizie a tatălui ei.

Mai mult de 10 ani, Paris, Prince și Blanket, au ieșit din casă având fețele acoperite. Nimeni, în afară de rudele lor, nu știau cum arată cei trei copii ai regelui muzicii pop.

„Când tata era mic era în studio și se uita pe geam… și vedea cum copiii se joacă afară, iar el nu putea face asta. Nu a vrut ca același lucru să ni se întâmple și nouă, așa că purtam măști. A fost drăguț”, a spus Paris Jackson în cadrul show-ului ei, „Unfiltered: Paris Jackson & Gabriel Glenn”.

Citește GRATUIT numărul de august al Revistei Unica, în format digital!

Tânăra în vârstă de 22 de ani spune că apreciază eforturile tatălui ei pentru că, în acest mod, ea și frații ei, au putut merge la „Chuck E. Cheese și Circus Circus” fără să fie recunoscuți și fără a fi opriți de oameni pe stradă.

Ea a explicat că a fost nevoită să accepte faptul că nu va mai avea o viață privată în momentul în care a intrat în lumea reflectoarelor.

„Multă vreme nu am vrut să las lumea în viața mea, pentru că îmi era prea frică… Voi vedeți un copil care a crescut în ochii publicului, dar uitați că sunt și eu om”, a subliniat Paris.

Citește și: Paris Jackson, dezvăluiri despre sexualitatea ei: „Am avut mai multe iubite decât iubiți”

Vezi în Galeria FOTO cum ieșeau pe stradă cei trei copii ai lui Michael Jackson atunci când erau mici.

Sursă foto: Shutterstock, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter