De ce nu s-a recăsătorit Prințesa Diana

De Oana Savin, pe
Prințesa Diana a avut câteva relații după ce a divorțat de Prințul Charles, însă a ales să nu se recăsătorească. Iar motivul este unul înduioșător.

A divorțat de Prințul de Wales în august 1996 și între timp a avut câteva relații. O singură dată s-a gândit să se recăsătorească, însă a ales să nu o facă, cu toate că Harry își mai dorea frați și surori.

A avut o relație cu bodyguardul Barry Mannakee, legenda de rugby Will Carling și instructorul de călărie James Hewitt de-a lungul anilor și a avut o relație de doi ani cu medicul cardiolog Hasnat Khan, din 1995 până în 1997.

Deși s-a gândit să se mărite cu Hasnat, pe care l-ar fi descris ca fiind „Domnul Perfect”, experta Ingrid Stewart spune că a existat un motiv emoționant pentru care Prințesa Diana nu a făcut marele pas.

Stewart a abordat acest subiect cu Lady Di în anul 1997.

Am vorbit despre o nouă căsătorie. A spus că Harry o ruga mereu să mai facă un copil deoarece se săturase să fie mezinul familiei. Dar era puțin mai dificil deoarece nu era căsătorită”, a afirmat experta citată de The Mirror.

A spus că i-ar plăcea la nebunie să aibă mai mulți copii și că nu se vede fiind singură pe veci. Harry voia ca ea să se recăsătorească, dar nu și William. El voia ca Diana să fie acolo doar pentru el”, și-a amintit Ingrid Stewart.

Și apoi a spus, „Oricum, trebuie să mă căsătoresc cu cineva care este pregătit să mă suporte””, a mai spus ea.

Între timp, desigur, avea tot timpul în gând ideea de a se mărita cu Hasnat Khan, dar nu mi-a spus acest lucru. Am vorbit despre tipul de persoană cu care s-ar căsători și i-am zis că ar avea nevoie de un tânăr american cu o proprietate imensă”, a precizat experta.

Se spune că Diana l-a văzut pe Khan ca pe „iubirea vieții ei” și chiar i-a vizitat familia în Lahore, Pakistan.

Cardiologul nu a vorbit niciodată despre relația lui cu Diana după moartea Prințesei Inimilor și niciodată nu a dezvăluit detalii din intimitatea lor.

Prințesa Diana ar fi pus punct relației cu Khan în iunie 1997.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter