De ce nu ține Gabriela Cristea post în această perioadă?

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Vineri, 08 aprilie 2022, 10:32

Gabriela Cristea (45 de ani) și soțul ei, artistul Tavi Clonda (40 de ani), și-au oficializat relația în anul 2015 și au împreună două fiice, Iris Thea Selena (2 an) și Victoria Bella Margot (3 ani).

De ce nu ține Gabriela Cristea post în această perioadă?

Când nu se află în fața camerelor de filmat, prezentatoarea TV este o gospodină desăvârșită. Recent, în mediul online, Gabriela a scris: „Azi îmi suflec mânecile și mă apuc de gătit.

Pâine în oala de lut, tartă de bezea cu fructe, plăcintă de dovleac, salată de sfeclă, piure și cotrobăi borcanele cu murături. Pentru că nu ținem post, soțul se ocupă de friptura la grătar. Hai să simțim că e sâmbătă!”.

O urmăritoare i-a comentat apoi: „Ați face bine să mai țineți și post. Mai și zici! Nu facem nimic pentru Dumnezeu de-aia trăim ce trăim!!!!”.

„Dragă doamnă, nu vreau să mă justific în fața dumneavoastră. Vă spun doar că avem doi copii mici care ne secătuiesc de vlagă. Dacă nu am consuma și puțină proteină, nu am avea energie pentru nimic, iar eu mai trebuie să și gust mâncarea pentru ele.

Când mai reușeam să fac atâtea feluri de mâncare și să mai și spăl, calc, curățenie și să mai și muncesc. Oricum noi consumăm mai mult pește. Și mai e o treabă … e păcat ce scoți pe gură, nu ce mănânci, serios”, a fost răspunsul Gabrielei.

Comentariul urmăritoarei are 23 de aprecieri, în timp ce al prezentatoarei are 266. La începutul lunii noiembrie, invitată în platoul emisiunii La Măruță, Gabriela a avut-o alături pe fiica cea mare și a vorbit despre dorința de a-și mări familia.

Prezentatoare TV și-ar mai fi dorit copii

Vorbind despre o declarație mai veche referitoare la un al treilea copil, prezentatoarea TV a adăugat: „Chiar vreo doi [copii] aș [mai] fi făcut. Eu o înțeleg pe Anca Serea.

Inițial, trebuie să mărturisesc că eram așa sceptică. Mă uitam la ea și ziceam: «Doamne, nu cred că e chiar pe craca ei». A făcut un copil, doi, trei, patru, cinci, nu se mai termina.

Numai că după ce am avut-o pe Iris, cea de-a doua fetiță, lucrurile au intrat așa pe un făgaș. (…) Mi-am dat seama că lucrurile nu sunt chiar atât de complicate pe cât par.

Probabil că dacă aș fi avut măcar cu 5 ani mai puțin și n-am fi trecut prin această criză, lucrurile ar fi fost mult mai simple”.

Foto: Instagram

Citește și:

Gabriela Cristea, aspru criticată pentru fotografiile din mediul online

Anca Serea revine pe micul ecran. „M-am întors la știri în primul rând datorită oamenilor”

Actrița Dulce Maria din telenovela „Rebelde” a născut. Prima imagine cu bebelușul

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter