Delia face dezvăluiri despre relația cu soțul său. Cum au făcut față izolării la domiciliu

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 15 iunie 2020, 13:26
Delia și Răzvan, soțul său, sunt împreună de 10 ani. Cei doi și-au ținut mereu relația departe de ochii curioșilor și nu au dat niciodată curs zvonurilor, chiar dacă o perioadă s-a vehiculat că ceva ar fi în neregulă pentru că artista nu a devenit mamă.

Delia a vorbit despre relația sa cu Răzvan prin prisma perioadei de izolare la domiciliu impusă de coronavirus, perioadă care bine știm a fost o reală încercare pentru multe cupluri: „Am avut o perioadă de liniște, în care am făcut ce am vrut, m-am odihnit, m-am relaxat, am făcut sport, m-am uitat la filme, documentare, am petrecut timp cu familia, am ieșit la alergat în parc, am ținut legătura cu fanii online. (…)

Citește GRATUIT numărul de iunie al Revistei Unica în format electronic!

Totul a fost foarte bine, ne-am uitat la filme, am petrecut timp împreună, ne-am văzut cu Oana, sora mea, și Răzvan, cu copiii, cu prietenii apropiați. Având în vedere că, în rest, suntem super activi și nu reușim să petrecem timp împreună, acum a fost bine și am recuperat.

Citește și – Alex Bodi s-a întors la Bianca Drăgușanu. Ce mesaj a transmis rivala sa, Daria Radianova

Nu am avut cum să ne plictisim! Suntem… naturali. Facem ce simțim, când simțim, spontan. Oricum, în general, nu ne prea certăm.” – a declarat Delia pentru Libertatea.

Citește și În sfârșit! Andreea și Cabral au arătat tuturor chipul micuței Namiko

Sursă foto: Instagram, Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter