Detalii ale autopsiei lui Michael Jackson, făcute publice la 10 ani de la moartea artistului

De Oana Savin, pe
Detalii necunoscute ale autopsiei lui Michael Jackson au fost făcute publice la 10 ani de la moartea starului, odată cu lansarea filmului documentar „Killing Michael Jackson”.

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/pasalau1.dev.unica.ro/site/wp-content/themes/unica-clean/functions.php on line 235

Documentarul dezvăluie secrete și întâmplări despre viața și moartea regelui muzicii pop. Detectivul Scott Smith de la Poliția din Los Angeles a dezvăluit că Michael Jackson era chel.

Smith a dat asigurări că „de câte ori ieșea în public, Michael purta perucă”.

Când i-am examinat capul am văzut că în creștet era chel și că nu avea păr nici în părți”, a afirmat polițistul.

Pe lângă acest detalii, au mai ieșit la lumină câteva secrete – corpul lui Michael Jackson era acoperit de cicatrici și de semne lăsate de numeroase operații chirurgicale la care artistul a fost supus: în spatele urechilor, la nas, la baza gâtului, pe brațe, la încheieturile mâinilor și multe altele.

De asemenea autopsia a relevat că Jackson avea și un tatuaj care îi acoperea cu negru partea de craniu pe care nu mai exista niciun fir de păr.

Se pare că Michael a rămas fără păr în urma arsurilor grave suferite în incidentul din 1984, pe platoul de filmare al unei reclame.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!