Divorț la Casa Regală. Regina este devastată

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 11 februarie 2020, 16:50
Familia Regală britanică trece printr-o perioadă extrem de dificilă. După ce Prințul Andrew a fost acuzat de pedofilie, iar Meghan și Harry au plecat în Canada renunțând la titlurile lor regale, acum Palatul Buckingham este din nou zguduit, dar de data aceasta de un divorț.

Nepotul preferat al Reginei Elisabeta a II-a, Peter Phillips, divorțează de soția sa, Autumn, după o căsnicie care a durat 12 ani. Potrivit Mirror Online, această veste a „devastat-o” pe suverana britanică.

Nici Peter nu pare să fie într-o formă mai bună.

„Peter este absolut devastat de acest lucru și nu se aștepta să se întâmple. El credea că este într-o căsnicie fericită și că are familia perfectă cu cele două fiice. Dar acum este în șoc”, a afirmat o sursă apropiată nepotului reginei.

Peter, în vârstă de 42 de ani, are doi copii împreună cu Autumn (41 ani). Cei doi s-au căsătorit în anul 2008.

„Autumn este o soție și o mamă minunată și o femeie inteligentă dar de ceva timp le spunea prietenilor ei că există probleme. Este una din preferatele reginei și sunt sigur că Majestatea Sa va fi foarte supărată. Este ultimul lucru de care avea nevoie după ultimele probleme și își dă impresia că Familia Regală se destramă încetul cu încetul”, a afirmat o sursă pentru The Sun.

După divorț, se pare că Autumn vrea să se întoarcă în Canada. Fiicele ei, Savannah (9a ni) și Isla (7 ani) au și cetățenie canadiană, astfel că se pot muta cu ușurință acolo.

Reacția Reginei Elisabeta a II-a

Peter, fiul Prințesei Anne, a confirmat că va divorța de soția sa, Autumn, susținând că este cel mai bun lucru pentru copii.

„După ce au informat-o pe Majestatea Sa Regina și pe membrii familiilor anul trecut, Peter și Autumn au decis de acord comun să se separe. Au ajuns la concluzia că este cel mai bun lucru pentru cei doi copii ai lor și pentru prietenia lor ce va continua. Decizia de a divorța și de a avea custodie comună vine după multe luni de discuții și deși sunt triști, este o decizie amiabilă”, se arată în comunicatul Palatului Buckingham.

„Prioritatea cuplului va rămâne bunăstarea și creșterea minunatelor lor fiice Savannah și Isla. Ambele familii au fost triste la aflarea acestei vești, dar îi susțin pe deplin pe Peter și Autumn în decizia lor comună de a-și crește împreună copiii. Peter și Autumn au cerut intimitate și compasiune pentru copiii lor în timp ce familiile continuă să se adapteze la aceste schimbări”, se mai arată în comunicat.

Se pare că Regina este „foarte tristă” cu privire la această despărțire.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Peter și Autumn.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter