Doru Todoruţ, primul eliminat de la „Dansez pentru tine”

De Cristina Popa, pe

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/pasalau1.dev.unica.ro/site/wp-content/themes/unica-clean/functions.php on line 235

În timp ce cu ajutorul publicului telespectator, Dragoş Bucurenci şi partenera sa, Elena Geru, au reuşit să rămână în competiţia visurilor, Iuliana Luciu…
… şi Anamaria Ferentz au ajuns la duel.

După doua zile în care a fost pus la perfuzii din cauza unei toxinfecţii alimentare puternice, Dragoş Bucurenci a reuşit să-şi adune forţele şi să ducă duelul la bun sfărşit.

Mai mult decât atât, echipa salvată prin voturile telespectatorilor a reuşit să primeasca şi note de 10 din partea juriului, clasânduse în finalul ediţiei pe un bine meritat loc 2, imediat după perechea Andreea Spătaru – Antonio Martins Dos Santos.

La polul opus, Doru Todoruţ (Deepcentral) si Emanuela Oprişan au părăsit în lacrimi competiţia pentru marele premiu, dar au promis în faţa tuturor că nu vor lăsa ca visul lor să se stingă aşa uşor.
    
Deşi cu doar cateva ore înainte de începerea emisiunii, Cătălin Botezatu s-a accidentat la genunchiul drept (i-a sarit rotula si a avut dureri groaznice), alături de partenera sa, Liuba, designerul s-a clasat pe locul 4.

Probleme la genunchi a avut şi Moartea din Carpaţi, Cătălin Moroşanu care, la fel ca şi Diana Dumitrescu, a reuşit totuşi să scape de ameninţarea duelului, lăsând locul unei noi runde de eliminări, vinerea viitoare, Iulianei Luciu şi Anamariei Ferentz.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!