Drama unui tată: Cristian Țopescu și-a văzut fiica, pe Cristina Țopescu, după gratii

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 17 mai 2018, 12:25
Cristian Țopescu a trecut printr-un moment cumplit de dureros atunci când fiica sa, Cristina Țopescu, a intrat la închisoare. 

Cristian Țopescu, cel mai cunoscut și îndrăgit comentator sportiv din România, a fost nevoit să-și vadă fiica după gratii, rasă în cap, încătușată și purtând zeghe. Cristina Țopescu, în urmă cu mai mulți ani, în perioada regimului comunist, încercase să fugă din țară ilegal, însă a fost prinsă și trimisă în penitenciarul din Timișoara: “Greu… A fost greu pentru un tata care în acea perioadă era suspendat de la TVR, fiind în dizgrația unor personaje importante din conducerea țării. Am vizitat-o pe fiica mea la penitenciarul din Timișoara. Am văzut-o în zeghe și rasă în cap“ – povestea Cristian Țopescu într-un interviu pentru revista Tango.Cristina TopescuPentru un părinte o astfel de imagine se întipărește pentru totdeauna pe retină și devine dureroasă chiar și peste ani de zile, la o simplă rememorare. Norocul familiei Țopescu a fost că regimul comunist a fost înlăturat, moment în care Cristina Țopescu a fost eliberată din detenție: N-am putut face nimic pentru a-i ușura detenția. Dar a venit decembrie 1989 și s-a întors acasă, întărită moral. Uneori, în orice rău este și un bine“.

Cristian Țopescu a murit pe data de 15 mai, la vârsta de 81 de ani, după ce, timp de o săptămână, a fost internat la spitalul Elias, secția de terapie intensivă, fiind suferind de mai multe afercțiuni, printre care și diabet.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter