Eddie Hassell a fost împușcat mortal în Texas. Actorul avea 30 de ani

De Unica.ro, pe

Actorul american Eddie Hassell, cunoscut pentru rolurile interpretate în filmul nominalizat la Oscar „The Kids Are All Right” (2010) şi în serialul TV „Surface” difuzat de postul NBC, a fost împușcat mortal duminică, 1 noiembrie, în statul Texas. Hassell avea 30 de ani.

Citeşte şi: A murit Michael Lonsdale. Actorul avea 89 de ani

Actorul a fost împuşcat duminică dimineaţă în timpul unui prezumtiv furt de automobil, dar incidentul este încă investigat de autorități.

Din primele informații apărute în presa străină, Eddie Hassell a fost împuşcat în faţa apartamentului în care locuieşte iubita lui, din Grand Prairie, o suburbie a oraşului Dallas, în jurul orei locale 01:00.

Citește gratuit ediția de noiembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Actorul a fost împuşcat în abdomen şi transportat la un spital din apropiere, unde a decedat.

Eddie Hassell a interpretat personajul Phil Nance în 10 episoade ale serialului SF „Surface” difuzat de NBC, în care a jucat alături Leighton Meester şi Lake Bell. În filmul „The Kids Are All Right”, care a primit patru nominalizări la premiile Oscar din 2011 – inclusiv la categoria „cel mai bun film” -, Eddie Hassell a interpretat personajul Clay, un adolescent dependent de droguri.

Sursa foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter