Ela Crăciun, o mamă modernă. Și-a lăsat fiica, în vârstă de 8 ani, să-și vopsească părul mov

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 12 iunie 2020, 16:51
Ela Crăciun este o mamă modernă și nonconformistă și a demonstrat asta în repetate rânduri. Acum, îndrăgita bloggeriță a surprins pe toată lumea când și-a lăsat fiica, în vârstă de doar 8 ani, să se vopsească...mov.

Alesia, fiica Elei Crăciun, a declanșat un trend în rândul puștoaicelor pasionate de metode de înfrumusețare, deși are doar opt ani. Micuța s-a filmat în timp ce își vopsea părul în nuanță mov și a postat înregistrarea pe canalul ei de YouTube și pe pagina de Instagram.

Alesia și-a aplicat o spumă specială care nu conține amoniac și oxidanți, ce i-a vopsit podoaba capilară în nuanță mov. Experimentul a fost realizat acasă, în baie, iar procedura a durat doar 15 minute. Micuța a vrut să semene cu un personaj feminin dintr-un cunoscut serial pentru copii: „Am vrut să mă fac mov pentru că îmi place foarte mult de Merlin din serialul Descendenții”, – a spus Alesia.

Citește și –  Dana Budeanu, plângere penală pentru instigare la violență contra femeilor. Procurorii nu găsesc suspectul

Ela Crăciun mărturisește că a avut retincențe la început, atunci când a fost rugată de fiica ei să o ajute să facă această transformare stilistică: „Nu am vrut la început să facă așa ceva, dar m-am documentat și am înțeles că nu afectează părul și nici pielea. Nu știu însă dacă aș mai face-o. Pe etichetă spunea că se va duce culoarea la 2-3 spălări, însă și acum Alesia are părul roz. Poate că și eu îmi trăiesc copilăria prin ea. Încerc să îi satisfac multe pofte acum pentru ca, mai târziu, când va fi adolescentă, să nu fie rebelă și să vrea ea să încerce toate nebuniile”, – a mărturisit Ela Crăciun.

Citește și  Costin Mărculescu și Cristina Țopescu, două morți trase la indigo

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter