Ele sunt VEDETELE care au devenit MĂMICI în 2012

Tot mai multe vedete ard de nerăbdare să devină mămici, iar în anul care tocmai se încheie numărul celebrităților care au născut a fost în creștere. Fie că micuții au fost sau nu plănuiți, proaspetele mămici s-au declarat în culmea fericirii.
Ellie White este o mămică fericită întrucât a născut la sfârșitul lunii noiembrie un băieţel sănătos de 3,760 kg şi 50 de cm. Micuțul care va fi botezat Mihai s-a născut cu o săptămână mai devreme.
Cântăreața Giulia Anghelescu, iubita lui Vlad Huidu (fratele lui Şerban Huidu) a născut la începutul lunii aprilie, la spitalul Polizu din Capitală, o fetiţă. Solista mers la spital de urgenţă. Deşi iniţial ea voia să nască natural, din cauza unor probleme ea a fost sfătuită de medicul său, Gabriel Lemnete, să nască prin cezariană. La naștere, Antonia Sabina a primit nota 10 și a avut 3,200 kg.
Alice Dumitrescu, femeia cu care Horia Brenciu formează un cuplu din 2006, a născut pe 1 noiembrie la o clinică din Bucureşti, o fetiţă de 3,4 kilograme, pe nume Mina.
Citește mai multe despre vedetele care au devenit mămici în 2012 pe Libertatea.ro
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter