Ellen DeGeneres și Portia de Rossi, 12 ani de căsnicie. Cum a fost la nunta lor VIDEO

De Oana Dinu, pe Ultimul update Vineri, 04 septembrie 2020, 12:46
Prezentatoarea de televiziune Ellen DeGeneres și actrița Portia de Rossi formează unul dintre cele mai celebre cupluri de lesbiene. Au ajuns la 12 ani de căsnicie și sunt mai fericite ca niciodată. Iată cum a fost la petrecerea din 2008.

„Nunta visată”, așa cum au denumit-o Ellen (62) și Portia (47) a avut loc în 2008 și a fost una cu adevărat specială, ținând cont de faptul că a avut două mirese. Femeile și-au spus jurămintele în prezența a 19 invitați, printre care și mamele lor, la trei după ce au devenit un cuplu.

Portia, care a primit de la Ellen un inel de logodnă spectaculos, cu diamante roz, a arătat ca o adevărată prințesă îmbrăcată în rochia de mireasă în ton cu bijuteria, inspirată din costumele balerinelor. Ellen a purtat un frac alb.


Actrița americană a declarat că este lesbiană înaintea cererii în căsătorie și a declarat atunci că a învățat de la Ellen cum să se accepte în totalitate, indiferent că orientarea ei sexuală este diferită: “M-a învățat să nu-mi pese de ce cred oamenii. Ea m-a învățat să fiu sinceră. M-a învățat să fiu liberă. Am început să mă iubesc și să mă accept în totalitate”, a spus Portia, conform perfecte.ro.

În ziua aniversării, Ellen DeGeneres a publicat o filmare ce cuprinde momente din ziua evenimentului, de la primirea invitaților, până la fotografii în care cele două își arată emoțiile și tandrețea.

Frumoasa Portia de Rossi, pe numele real Amanda Lee Rogers, a debutat în 1993 în comedia Sirens, alături de actorul britanic Hugh Grant. A devenit cunoscută datorită rolului Nelle Porter din serialul Ally McBeal. A fost căsătorită timp de 3 ani cu regizorul Mel Metcalfe,  dar a divorțat după ce acesta a înșelat-o. În acea vreme, Portia era anorexică, dar întâlnirea cu Ellen i-a schimbat viața și s-a vindecat, după cum mărturisea ea. După căsătoria cu femeia pe care o iubește, actrița americană și-a schimbat numele în Portia Lee James DeGeneres.

Gazda emisiunii „The Ellen DeGeneres Show” a făcut publică orientarea ei sexuală într-o emisiune și de atunci s-a implicat în problemele pentru drepturile persoanelor LGBT. Ellen De Generes și-a început cariera în show-urile de stand-up comedy în anii ’80, iar câțiva ani, din 1994 până în 1998, a jucat în sitcomul Ellen.

Citește și:

Fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt ar urma un tratament de schimbare de sex

Dolly Parton va primit titlul de „persoana anului” din partea organizatorilor Grammy

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter