Elton John, dat în judecată de fosta soție. Femeia îi cere despăgubiri de 3 milioane lire sterline

De Oana Savin, pe
Elton John a fost dat în judecată de fosta sa soție, Renate Blauel, care ar fi încercat să se sinucidă în timpul lunii de miere, în 1984. Acum, femeia îi cere despăgubiri de 3 milioane de lire sterline, acuzându-l pe artist că ar fi încălcat termenii înțelegerii de divorț prin dezvăluirea unor detalii ale căsniciei lor ce au fost incluse în autobiografia „Me”.

În documentele depuse la o Înaltă Curte din Londra, Blaulel a mărturisit că a luat o supradoză de Valium în timp ce se afla în luna de miere la Saint Tropez, după ce cântărețul i-a spus că „mariajul nu funcționează” și că vrea ca ea să plece, notează BBC.

Citește și: Cine este femeia pe care Elton John a părăsit-o înainte de nuntă

Acum, Renate susține că dezvăluirile făcute de Elton John în carea sa, precum și în filmul „Rocketman”, au declanșat probleme vechi de sănătate psihică.

Reprezentanții lui Elton au recunoscut existența unui acord de divorț ce a fost sem,nat de ambele părți, însă a negat încălcarea vreunei prevederi sau cauzarea unor daune psihologice.

„Elton a respectat mereu intimitatea lui Renate şi va continua să facă asta. Este bine documentat că mariajul lor a fost în totalitate respectuos şi că relaţia pe care au avut-o după ce au divorţat a continuat să fie bună, bazată pe respect şi onorabilă timp de 30 de ani”, a afirmat consiliera legală a vedetei, Jenny Afia.

Citește și: Anca Serea, după ce a fost internată în spital: „Am făcut o transfuzie de sânge…”

Potrivit acesteia, este „derutant” că acest caz este „centrat pe intimidate când, în toate etapele, Renate a ales să depună aceste acuzații public”.

„Asta nu face decât să arate adevăratul scop al acuzațiilor, care este să obțină o sumă mare de bani de la Elton și să îi întineze public numele cu minciuni”, a subliniat Afia.

Renate Blauel, care a fost căsătorită cu Elton John între 1984 și 1988, a cerut și un ordin de restricție împotriva cântărețului.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Elton John și Renate Blauel.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter