Elton John, mesaj tulburător: „Dacă nu ceream ajutor, eram mort acum!”. Ce s-a întâmplat cu artistul în urmă cu 30 de ani

De Unica.ro, pe

Elton John a postat de curând, pe rețelele de socializare, un mesaj prin care anunță că s-au împinit 30 de ani de când a renunțat la consumul de alcool. Celebrul cântăreț se declară extrem de fericit că a luat această decizie care, după spusele sale, i-a fi salvat viața.

Citeşte şi: Elton John, probleme de sănătate. Și-a pierdut vocea în timpul unui concert

“Astăzi se împlinesc 30 de ani de când am renunțat la alcool. Am primit o mulțime de felicitări din partea familiei și a apropiaților. Mă simt binecuvântat! Dacă nu aș fi făcut acel pas uriaș, în urmă cu 30 de ani, să cer ajutor, acum aș fi mort. Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut, inspirat și încurajat în tot acest timp”, este mesajul postat de îndrăgitul artist pe pagina sa de Instagram.

În vârstă de 72 de ani, Elton John are o carieră muzicală fulminantă, de peste patru decenii, fiind unul dintre cei mai prolifici, cunoscuți și apreciați cântăreți ai lumii.

Elton John, mesaj tulburător: „Dacă nu ceream ajutor, eram mort acum!”. Ce s-a întâmplat cu artistul în urmă cu 30 de ani

Citește gratuit ediția de august a revistei Unica. O găsești AICI

Deși are o vârstă înaintată, artistul continuă să performeze și să-și delecteze fanii cu piesle sale legendare.

sursa foto – Profimedia

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!