Emma Roberts și-a blocat mama pe Instagram după ce aceasta i-a făcut sarcina publică

De Adelina Duinea, pe

Actrița Emma Roberts (29 de ani), nepoata celebrei Julia Roberts, este însărcinată.

Actrița așteaptă nerăbdătoare nașterea primul ei copil și al iubitului ei, Garrett Hedlund (35 de ani). Perechea va avea un fiu.

Fanii Emmei au aflat că este însărcinată după ce mama actriței a confirmat vestea în mediul online.

Emma Roberts și-a blocat mama pe Instagram după ce aceasta i-a făcut sarcina publică

„Am dus un război pe Instagram cu mama pe care n-am crezut vreodată că-l voi duce”, a declarat Emma recent.

„Va fi o poveste frumoasă pentru bebeluș.” Actrița a explicat că mama ei nu deține un computer și că, până acum 3 ani, încă avea un telefon cu clapă.

De ziua mamei, Emma i-a oferit în dar un iPhone. „Mă gândeam că acum putem vorbi pe FaceTime și iMessage. Ce drăguț! Era așa o sărbătoare. Apoi a devenit cel mai groaznic lucru pe care îl puteam face.”

Întâi, Kelly Cunningham, mama actriței, a setat alerte Google pentru fiica ei. „Apoi a început: «Emma, ai văzut poza asta din 2010?». (…) Apoi m-a copleșit cu întrebări de genul: «Este adevărat?» sau «Ai văzut asta sau asta?». Atunci mi-am zis că a fost o idee foarte proastă să îi cumpăr telefonul.”

Apoi, Kelly și-a făcut și cont de Instagram. Deși inițial avea câteva sute de urmăritori, în scurt timp a adunat „câteva mii” și „nu știa cu ce se confruntă”.

După un timp, Kelly a început să interacționeze cu fanii Emmei. Cât timp actrița încerca să-și țină sarcina ascunsă de ochii curioșilor, Kelly le mulțumea fanilor pentru felicitările și mesajele lor privind sarcina.

Când un utilizator a întrebat dacă Emma este însărcinată, Kelly a răspuns: „Da!!”. „A fost un dezastru”, a mărturisit Emma.

„Am aflat totul în timpul unui zbor. Deci nu puteam să-i mai spun nimic. Nu puteam să o sun și să o cert. Puteam doar să-i trimit mesaje în care să o rog să se oprească.”

 Când i-am zis: «Mama, mi-ai făcut sarcina publică», mi-a spus: «Emma, tu ai anunțat». I-am replica: «Nu, nu am făcut asta. Un tabloid scrisese asta», iar ea mi-a răspuns: «Oh, nu fusese clar».”

Actrița a dezvăluit că „au râs puțin” pe seama situației apoi „s-au cam certat”.

„Am blocat-o la un moment dat. Era singura mea armă. Mi-a trimis mesaj la 2 noaptea: «Regino, m-ai blocat? Față tristă». I-am zis: «Da, da te-am blocat». Apoi am scos-o de la block.

Am dus un război pe Instagram cu mama pe care n-am crezut vreodată că-l voi duce. Va fi o poveste frumoasă pentru bebeluș.”

Foto: Instagram

Citește și:

Surpriză în viața familiei lui Răzvan Fodor. Soția a făcut anunțul: „Încă o fetiţă în casa noastră!”

Tiberiu Argint a împlinit 36 de ani. Ce i-a transmis Andreea Bălan pe rețelele de socializare

Roxana Blagu, mesaj înlăcrimat pentru fiica pe care nu a mai văzut-o de 7 ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter