Emma Roberts suferă de endometrioză: „Mi s-a confirmat că nu eram dramatică”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 12 noiembrie 2020, 14:10

Emma Roberts (29 de ani), nepoata celebrei Julia Roberts, este însărcinată. Actrița așteaptă nerăbdătoare nașterea primul ei copil și al iubitului ei, Garrett Hedlund (35 de ani). Perechea va avea un fiu.

Emma Roberts suferă de endometrioză: „Mi s-a confirmat că nu eram dramatică”

Într-un interviu oferit recent revistei americane Cosmopolitan, Emma a dezvăluit că suferă de endometrioză. „La 16 ani, credeam că până la 24 voi fi căsătorită și voi avea și copii.

Apoi am împlinit 24 de ani și mi-am zis: «Îți mai amintești ce ziceai, că acum vei fi căsătorită și vei avea copii?». Muncind, mai ales ca actor, cu toate călătoriile, orele multe de muncă, nu prea ai parte de o viață tradițională.”

Cu toate acestea, pentru Emma a devenit o prioritate conștientă dorința de a avea copii în momentul în care a aflat că suferă de endometrioză. „Întotdeauna am avut crampe și dureri groaznice în timpul menstruației.

Dureri din cauza cărora nu ajungeam la școală, iar mai târziu la întâlniri. I-am menționat asta medicului, care nu a făcut investigații și care m-a trimis acasă pentru că poate eram dramatică.

Apoi am simțit că trebuia să merg la un alt medic, o femeie. A fost cea mai bună decizie. Mi-a făcut teste, m-a trimis la specialist. În cele din urmă mi s-a confirmat că nu eram dramatică. Dar până la acel moment deja îmi afectase fertilitatea.

Mi s-a zis să-mi îngheț ovulele sau să mă gândesc la alte opțiuni. Am zis: «Lucrez acum, nu am timp să-mi îngheț ovulele». Sincer, eram terifiată. Doar de proces în sine și de posibilitatea să aflu că s-ar putea să nu pot avea copii.”

Ulterior, actrița și-a înghețat ovulele, descriind experiența drept un „proces dificil”. Cu toate acestea, nu este clar dacă le-a folosit pentru a rămâne însărcinată. „Pare clișeic, dar în momentul în care nu m-am mai gândit la asta, am rămas însărcinată.”

Actrița nu s-a entuziasmat, însă, imediat ce a aflat vestea. „Sarcina aceasta m-a făcut să realizez că singurul plan pe care ar trebui să îl ai este să nu îți faci niciun plan.”

Foto: Instagram

Citește și:

Alex Bodi, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, acuzat că deține o rețea uriașă de proxenetism

Ce frumoasă este fiica actorului Denis Ștefan și a „bebelușei” Cristina! Delia a împlinit 7 ani

EXCLUSIV! Interviu cu regizorul britanic Peter Cattaneo: cel mai nou film al său, „Military Wives”, ne arată puterea solidarității feminine

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter