Emma Stone şi Dave McCary, căsătorie în secret. Detaliul care i-a dat de gol

De Unica.ro, pe
Emma Stone şi Dave McCary s-ar fi căsătorit în mare secret la New York. Cei doi programaseră fericitul eveniment în luna martie a acestui an, însă din cauza pandemiei, au fost nevoiți să-l amâne. 

După ce izbucnirea pandemiei de COVID-19 le-a dat planurile peste cap și nu au mai reușit să ajungă în fața altarului în luna martie la Los Angeles, așa cum își doreau, Emma Stone (31 de ani) şi Dave McCary (35 de ani) s-ar fi căsătorit recent, în mare secret, la New York.

Citește online gratuit numărul de octombrie al revistei Unica

Foarte discreți cu viața lor personală, actrița și regizorul emisiunii „Saturday Night Live” nu au confirmat zvonurile, însă un detaliu i-a dat de gol. Cei doi au fost surprinși cu verighete de aur pe degete, arată People. Mai mult, actrița, laureată cu Oscar pentru musicalul „La La Land”, purta o salopetă largă, ceea ce ar putea indica o sarcină, subliniază presa internațională.

Emma Stone şi Dave McCary s-au logodit în luna decembrie a anului trecut. Regizorul a publicat atunci o fotografie pe contul său de Instagram pentru a le arăta fanilor inelul de logodnă pe care i l-a dăruit actriței.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

💕

O postare distribuită de @ davemccary pe

Citește și: Emma Stone susţine că rochiile de epocă purtate în “The Favourite” i-au afectat organele interne

Cei doi s-ar fi cunoscut în decembrie 2016, când Emma Stone a fost filmat pentru emisiunea regizată de Dave McCary, „Saturday Night Live”. Ei formează un cuplu din 2017. Prima apariţie în public a celor doi a avut loc în ianuarie 2019, la SAG Awards, premii unde Emma Stone avea două nominalizări pentru rolul din „The Favourite”.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter