EXCLUSIV! Adela Popescu, despre momentele intime cu Radu Vâlcan: “Poate deveni chiar amuzant… furișatul“

De Revista Unica, pe Ultimul update Miercuri, 22 ianuarie 2020, 16:16

Adela Popescu și Radu Vâlcan, împreună cu micuții lor băieței, Andrei și Alexandru, sunt protagoniștii de pe coperta Revistei Unica, numărul din luna februarie, ocazie cu care cei doi ne-au făcut niște dezvăluiri…intime, în exclusivitate.

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizz-ul autohton și, pe deasupra, formează o familie foarte frumoasă și foarte unită. Amândoi au o carieră solidă în televiziune, iar pe deasupra sunt și părinții lui Andrei, mezinul familiei în vârstă de doar 1 an, și ai lui Alexandru, în vârstă de 3 ani jumătate. Ei bine, dat fiind contextul, este absolut normal să ne întrebăm când mai au timp și pentru ei, pentru momentele de intimitate în care să fie doar ei cu ei: „Fie ieșim la masă, fie stăm acasă, după ce se culcă amândoi copiii, bem un vin și ne uităm la un serial. Nimic extraordinar, dar aceste momente de liniște sunt foarte importante și le apreciem mai mult acum. Iar pentru anul ăsta ne-am propus să evadăm măcar câteva zile undeva în Europa, doar noi“ – a dezvăluit Radu Vâlcan pentru Revista Unica.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au învățat să-ți gestioneze timpul cu multă atenție, iar când prind o portiță liberă se dedică unul altuia în întregime: „Contactul fizic, nu neapărat sexual, este extrem de important, ajută la conectare, e nevoie, ca să nu te obișnuiești fără. Desigur, nu excludem partea sexuală. Dacă ai disponibilitate, poți să descoperi amuzamentul din asta. La un moment dat, poate deveni chiar amuzant… furișatul“. – ne-a declarat, în exclusivitate, Adela Popescu.

Vezi imagini cu Adela Popescu, Radu Vâlcan și cei doi băieței, Andrei și Alexandru, în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Unica, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter